İLGİLİ HABERLER Regaip Gecesi Nedir? Regaip Kandili’nin Önemi Gelin, İdlibli çocukları birlikte ısıtalım!

 

Türkiye'de 1970'li yıllardan itibaren pop müziğinin sembol isimleri arasında yer alan, 1996 yılında 58 yaşındayken hayatını kaybeden müzisyen ve oyuncu Tanju Okan'ın oğlu ve tek çocuğu Tansu Okan hayatını kaybetti.

Okan'ın ölüm haberini menajer arkadaşı Aslı Yörükoğlu, sosyal medya hesabından duyurdu. Yörükoğlu, "Hepimizin hayran olduğu Tanju Okan'ın oğlu sevgili arkadaşımız Tansu Okan vefat etti" dedi.

 

Fıtık ameliyatı olduğu belirtilen Okan'ın, yoğun bakımdan çıktıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve burada yaşamını yitirdiği belirtildi. Okan ayrıca bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Tansu Okan kimdir neden öldü? Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan hastalığı neydi?

 

Tansu Okan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Pop müziğin sevilen isimlerinden olan Tanju Okan'ın tek oğlu olan Tansu Okan hayatını kaybetti. Peki Tansu Okan kimdir neden öldü, hastalığı neydi?

Tansu Okan'ın hayatını kaybettiğinin duyulmasının ardından ölüm nedeni ve hastalığı konusunda araştırmalar sıklaştı. 1996 yılında 58 yaşında hayatını kaybeden Pop müziğin sevilen isimlerinden Tanju Okan'ın tek evladı olan Tansu Okan'da hayatını kaybetti. Peki Tansu Okan kimdir, hastalığı neydi, neden öldü?

 

TANSU OKAN NEDEN ÖLDÜ HASTALIĞI NEYDİ?

 

Kanser tedavisi gören Tansu Okan'ın geçtiğimiz hafta Fıtık ameliyatı olduğu yoğun bakımdan çıktıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve yaşamını yitirdiği duyuruldu. Tansu Okan'ın ölüm haberini menajer arkadaşı Aslı Yörükoğlu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Yörükoğlu açıklamasında "Hepimizin hayran olduğu Tanju Okan'ın oğlu sevgili arkadaşımız Tansu Okan vefat etti" dedi.

Boğaziçi Gündem

Haber Editörü