" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER California'da daha az robot araba daha fazla mil gidiyor Astra'nın Florida'dan ilk lansmanı uçuşun ortasında başarısızlıkla sonuçlandı

Benim gibi, Windows 11'de birden fazla monitörde görev çubuğunun saatini ve tarihini kaçırdıysanız, geri döndüğünü duymaktan memnun olacaksınız. Microsoft, geçen yıl Windows 11'i ikincil ekranlarda saat veya tarihi görme yeteneği olmadan piyasaya sürdükten sonra nihayet bu işlevi geri getiriyor.

"Başka monitörlere bağlandığınızda saat ve tarihi diğer monitörlerin görev çubuklarına ekledik. cihazınıza izler", yeni bir Windows 11 derlemesinin sürüm notlarını, Sürüm Önizleme testçilerine henüz piyasaya sürülmüştür. Windows 11'e geri dönen birçok eksik görev çubuğu özelliğinden birini görmek güzel, ancak Microsoft'un ele alması gereken daha pek çok şey var.

Microsoft, Şubat ayında Windows 11 için normalden daha büyük bir güncelleme sözü verdi ve artık herkese sunulmaya yakın gibi görünüyor. Güncelleme ayrıca Windows 11 için Android uygulamalarının genel bir önizlemesini, yeniden tasarlanmış Not Defteri ve Medya Oynatıcı uygulamalarını ve bir dizi başka görev çubuğu iyileştirmesini içerir. Bu güncellemede hava durumu widget'ı görev çubuğuna dönecek ve Microsoft Teams çağrıları için görev çubuğunda yeni bir sessize alma/sesi açma özelliği kullanıma sunulacak. Ayrıca, belirli bir uygulamayı veya pencereyi görev çubuğundan doğrudan bir Microsoft Teams çağrısına hızlı bir şekilde paylaşabileceksiniz.

Microsoft, bu en son Windows 11 güncellemesinin herkes için ne zaman kullanıma sunulacağını tam olarak açıklamadı. ancak Sürüm Önizleme'de olduğu göz önüne alındığında, daha geniş bir alana yayılması birkaç gün sürecektir. Microsoft şimdi 2022 boyunca yeni deneysel Windows 11 özelliklerini test etmeyi planlıyor.

Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü