" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Sony, PS5 için 'Hey PlayStation!' sesli komutlarını beta testi yapacak Pixel 3 son güncellemesini aldı

Twitter'ın herkes için kullanıma sunulmasından sadece sekiz buçuk ay sonra kapatılan kaybolan tweetler özelliği Fleets'i hatırlıyor musunuz? Numara? Pekala, Twitter da öyle değilmiş gibi davranıyor – en azından Salı günü resmi @Twitter hesabından atılan bir tweete göre:

hiç Fleets'i düşündün mü?
aynı.

— Twitter (@Twitter) 8 Şubat 2022

@Twitter hesabı genel olarak biraz aptalca ve Aşırı Çevrimiçi arkadaşınız gibi hissetmek için çok çalışırken (ki bu Bana mantıklı geliyor çünkü, oradaki en Extremely Online platformunda Twitter'ın kendi hesabı), hesabı kimin yönettiğine dair bir August Bloomberg raporuna göre, aslında arkasında bütün bir ekip var. Bu, kuşkusuz komik bir tweet olsa da, göründüğü kadar basit değil.

Bununla birlikte, Fleets hiçbir zaman gerçekten havalanmadı ve benzerleri kadar popüler değillerdi. Snapchat ve Instagram'da hikayeler özellikleri. Bu özelliği neredeyse hiç kullanmadım; Takip ettiğim insanların sadece küçük bir kısmının gerçekten yaptığını hissediyorum. Görünüşe göre diğer pek çok kişi için de durum böyleydi ve @Twitter, şirketin tamamen ortadan kaybolacağını açıkladığı gün Fleets ile dalga geçti:

Floets'ı 3 Ağustos'ta kaldırıyoruz, bazı yeni şeyler üzerinde çalışıyoruz

üzgünüz veya rica ederiz

— Twitter (@Twitter) 14 Temmuz 2021

Twitter'ın zaman tünelinde gezinirken, bu tweet hesabın en çok beğenilen ve en çok paylaşılanlarından biri gibi görünüyor, belki de Twitter'ın bu özelliği kapatmakta haklı olduğunu gösteriyor. Her ne kadar Temmuz tweet'i, 3,3 milyondan fazla beğeni alan "herkese merhaba" yazan bir Ekim tweet'i tarafından gasp edilmiş olsa da.

Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü