" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Kingdom Hearts, Switch'te bir kabus Intel'in ilk ayrık Arc masaüstü GPU'ları 2022'nin ikinci çeyreğinde geliyor

Twitter zorlu bir Şubat geçiriyor. Geçen Cuma günü yaşanan bazı sorunların ardından, sosyal ağ Perşembe günü de bazı sorunlar yaşıyor. Şu ana kadar tam bir kesinti gibi görünmüyor, ancak birkaç küçük sorun var.

Tarayıcımdaki profillere tweet yüklerken sorun yaşıyorum. Uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong, büyük ölçüde boş görünen bir sayfanın görüntüsünü paylaştı. Twitter'da "twitter down" araması, birkaç kişinin sorun yaşadığını gösterir. (Görünüşe göre hâlâ tweet atabiliyorlar.) Ve birkaç Verge çalışanı sorunları fark etti.

Twitter bir geçiş yapın ancak boş değerleri işlemeyi unuttuk, bu nedenle web uygulamasındaki tweet sayfaları hatalı / boş görünüyor#TwitterDown pic.twitter.com/1ggcyWP2lb

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) 17 Şubat 2022

Downdetector ayrıca sorunla ilgili kullanıcı raporlarında bir artış gösteriyor ve bir harita, sorunların New York City yakınlarındakiler için daha kötü olabileceğini gösteriyor.

Downdetector'ın 11:51AM ET itibariyle kesinti haritası. Screenshot by Jay Peters

Bir şeylerin ters gittiğine dair duygularımıza rağmen, Twitter'ın durum sayfası tüm sistemlerin çalışır durumda olduğunu gösteriyor. Yorum için ulaşıldığında, Twitter neler olabileceğini araştırdığını söyledi.

İlgili

Twitter, Cuma sorunlarının çözüldüğünü söyledi Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü