" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Twitter bazı Perşembe sorunları yaşıyor Intel'in ilk ayrık Arc masaüstü GPU'ları 2022'nin ikinci çeyreğinde geliyor

Kingdom Hearts oyuncuları yıllar boyunca pek çok şeye katlandı: saçma sapan hikayeler, hiçbir anlam ifade etmeyen devam oyunları, on yıldan fazla bir heyecana dayanmayan finaller ve tüm arkadaşlarımız ısrar ediyor. tüm seri korkunç (sadece bir kısmı olduğunda). Ancak Kingdom Hearts serisinin Nintendo Switch Bulut Sürümleri, belki de topluluğun en büyük yüküdür. Bu makul olmayan fiyatlı paketler neredeyse hiç işlevsel değil ve bunları en ideal koşullarda bile herkese önermek zor.

Nintendo Switch'teki birkaç yeni oyun bir "bulut sürümü" seçti. Oyun, yerel olarak Switch donanımında çalışmak yerine, oyuncunun internet bağlantısını kullanır ve doğrudan cihaza aktarılır. Teorik olarak, bu, oyuncuların indirme süresi ve donanım kısıtlaması olmadan bir oyuna atlamalarını sağlar. Ancak pratikte, PlayStation 2 de dahil olmak üzere çok daha eski platformlarda oyunların yaptığı kadar iyi performans göstermeyen bir kabus. (Bu sürecin nasıl çalıştığı ve özellikle Switch'te neden harika olmadığı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız , YouTube'daki Digital Foundry'den bu dökümü şiddetle tavsiye ediyoruz).

Oyunu başlatmak yalnızca internet bağlantısı gerektirmez - birden fazla cihazda bir hesap paylaşan Switch sahiplerinin zaten aşina olduğu bir şey - ancak oyuncuların tüm oyun oturumları boyunca bu bağlantıyı sürdürün.

Veya Switch'inizi çok uzun süre uykuda mı tuttunuz? Pekala, oyun tamamen çökebilir, bu da Kingdom Hearts gibi bir dizide çok fazla baş ağrısına neden olabilir, burada girişlerin çoğunun manuel olarak kaydedilmesi gerekir.

Ancak bir bağlantı hatası nedeniyle ilerlemeyi kaybetmek en büyük sorun olacaktır. En azından bu bağlantı noktalarıyla ilgili endişeleriniz.

Resim: Square Enix/Disney

Kraliyet Kalpleri serisi Switch'te üç pakete bölünmüştür: Kingdom Hearts HD - 1.5+2.5 ReMIX - Bulut Sürümü (39,99 ABD Doları), Kingdom Hearts HD 2.8 Son Bölüm Prologue Bulut Sürümü (49,99 ABD Doları) ve Kingdom Hearts 3 + Re Mind (DLC) Bulut Sürümü (49,99 ABD Doları) - bu başlıklar rahatsız ediciyse, sadece okuyun Yazmanın ne kadar can sıkıcı olduğunu hayal edin. Ayrıca hepsini 89,99 $ karşılığında Kingdom Hearts Integrum Masterpiece for Cloud adlı tek bir pakette bir araya getirebilirsiniz. Bir kısa prequel deneyimi ve üç oyundan dönüştürülmüş ara sahne ile toplam altı oyun var.

Her biri deneyimi daha iyi hale getirmek için çeşitli farklı kurulumlar denedim. Hepsi berbattı.

Doğal olarak Kingdom Hearts ile başladım. Switch'imi dock'ta Wi-Fi üzerinden oynarken bıraktım ve macerama Destiny adasında başladım. Menüleri geçtikten hemen sonra sorunlarla karşılaştım. Oyunun açılış müzik videosu - mutlak bir vurucu, Basit ve Temiz, her yerde 20 ve 30'lu yaşlar tarafından sevilen - tüm yol boyunca kekeledi. Gecikmeye ek olarak, oyun normalden daha çirkin ve bulanık görünüyordu. Ne yazık ki, Kingdom Hearts'ın tuhaf PlayStation 2 fiziği doğru bir şekilde tercüme edildi ve belirli noktalarda neredeyse oynanamaz hissediyorsa yapılan kombinasyon. Traverse Town'a geldikten sonra hayal kırıklığı içinde pes ettim.

İlgili

Tamam, Kingdom Hearts, sen kazandın: Final Fantasy'yi şimdi seviyorum

Benimkinden sonra Bu koleksiyondaki ilk baskında, Switch OLED'imi yerleştirdim ve bir ethernet bağlantısıyla devam ettim. (Oyuncular Nintendo'dan bir tane satın alabilmelerine rağmen, eski Switch yuvalarının bir ethernet bağlantı noktası olmadığını belirtmekte fayda var). Ne olacağını görmek için bu daha kararlı bağlantıyı kullanarak Kingdom Hearts 2'yi başlattım. Sık görülen gecikme ortadan kalktı, ancak sorunsuz bir deneyim olmaktan çok uzaktı.

Kahraman Roxas'ın her hareketi ağır geliyordu. Sonunda, düşmanlara karşı rekabet edebildim ve Twilight Town Struggle turnuvasını kazanabildim, ancak oynamak rahatsız edici ve tüm zaman boyunca baş ağrısına neden oldu. Wi-Fi'daki ilk oyundan çok daha iyi bir performans göstermesine rağmen, Kingdom Hearts 2'yi serinin bir sonraki oyununa ayırmanın zamanı geldiğinde rahatladım

For Birth by Sleep ve Kingdom Hearts 3, oyun süremin tamamı için el moduna geçtim. Her iki oyun da ilki ile aynı işlevi gördü. Wi-Fi'da, her oyun bir gigabit bağlantısında yönlendiricimin yanında otururken bile sürekli olarak gecikiyordu.

Resim: Polygon üzerinden Square Enix

Bir daha asla oynamayacağımı bilerek Kingdom Hearts'ın Switch versiyonlarıyla zamanımdan uzaklaştım . Bir çarpışma riskini almadan oyunu uyku moduna geçiremezsiniz, bu yüzden onları uçağa veya uzak yerlere götüremezsiniz ve dokun ve git seyahatleri için iyi değildirler.

not: brüt] veya bir arkadaşınızın evinde. Ve Nintendo Switch konsolunun elde taşınan çekimini tamamen mahveden en ideal kurulumda bile, oyunlar hala durgun ve perişan. Tükettiğim seçeneklerden daha iyi bir kurulum olsaydı ne olurdu bilmiyorum.

Krallık Kalpleri serisi eski. Square Enix'in ilk oyunu 2002'de piyasaya sürmesinden bu yana birden fazla platforma geldi ve oyuncular bunları sabit kare hızlarıyla, hatta bazen HD'de bile gecikme olmadan oynamak için bolca fırsata sahipler. Peki ya bu günü bekleyen oyuncular? Hollow Bastion'ı avuçiçi ekranlarında görmeyi uzun zamandır hayal eden Switch sahipleri, işe yaramayan teknolojiye güvenerek korkunç bir biçimde tuzağa düştüklerini fark etmeden önce bazı mükemmel oyunlar tarafından çekilecekler.

Pek çok oyuncu kuşkusuz çocukluklarından bazı klasikleri tekrar oynamak için bu versiyonları alacak ve bu hayal kırıklığı dalgası vurduğunda şimdiden onlar için hissediyorum. Ancak gerçeği söylemek gerekirse, tüm koleksiyon mobil, aile öncelikli bir platformda olduğu için nihayet seriyi denemeyi umut eden insanlar için daha kötü hissediyorum. Bu sizi anlatıyorsa ve sonunda Kingdom Hearts'a dalmak için bu anı bekliyorsanız: Beklemeye devam edin.

Oyunlar, Square Enix tarafından sağlanan bir kod kullanılarak Switch'te incelendi. Vox Media'nın bağlı ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Vox Media, bağlı kuruluş bağlantıları aracılığıyla satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir. Polygon'un etik politikası hakkında ek bilgileri burada bulabilirsiniz. . Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü