" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Asus ROG Zephyrus G14 incelemesi: fiyat artık doğru değil FDA, insülin dağıtımı için ilk akıllı telefon uygulamasını temizliyor

Şu ana kadar her Stranger Things sezonunda sekiz veya dokuz bölüm yer aldı, ancak dizinin ortak yaratıcıları Matt ve Ross'a göre farklı, önümüzdeki dördüncü sezon, Eleven ve Eleven'ın hikayesini getirmeye başladığından biraz farklı olacak. arkadaşları yaklaşmakta olan sona yaklaşıyor.

Bugün Netflix, Duffer Brothers'tan Stranger Things'in "sonun başlangıcı" olarak tanımladıkları dördüncü sezonunun unsurlarını detaylandıran bir açık mektup paylaştı. gösterinin beşinci sezonu onun son sezonu olacak.

"Yedi yıl önce, Stranger Things'in tüm hikayesini planlamıştık," diye açıkladı kardeşler. “O zamanlar hikayenin beş sezon süreceğini tahmin etmiştik. Dördünde anlatılamayacak kadar büyük oldu, ancak - yakında kendiniz de göreceğiniz gibi - şimdi finalimize doğru ilerliyoruz."

Dördüncü sezonun yayın süresi nedeniyle, Duffer Brothers ve Netflix sonunda indi. Görünüşe göre Stranger Things'de şimdiye kadar gördüğümüzden çok daha uzun olacak dokuz bölümden oluşan iki cilde bölme kararı üzerine.

"Dokuz senaryo, sekiz yüzün üzerinde sayfa, neredeyse iki yıllık çekim, binlerce görsel efekt çekimi ve önceki sezonların neredeyse iki katı uzunluğunda bir çalışma süresiyle Strange Things 4 şimdiye kadarki en zorlu sezondu, ama aynı zamanda en ödüllendirici olanıydı," dedi kardeşler.