" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Twitter bile Fleets'i unuttu Sony, PS5 için 'Hey PlayStation!' sesli komutlarını beta testi yapacak

Bu ayın güvenlik güncellemesi, 9to5google tarafından belirtildiği gibi Google'ın Pixel 3 ve 3 XL için son güncellemesidir. Bu aslında şirketin vaat ettiğinden bir güncelleme daha - resmi destek yalnızca geçen yıl Ekim ayına kadar garanti edildi. Yine de Android 12'ye yapılan son bir işletim sistemi güncellemesi ve bu son güvenlik düzeltme ekiyle Google nihayet cihazları kullanımdan kaldırdı.

Pixel 3, Pixel serisinin erken evriminde önemli bir noktayı işaret etti. Google, Pixel 2'nin görüntü sorunlarının yanlışlarını düzeltti ve kamera özellikleriyle etkilemeye devam etti. XL'de komik görünen çentik bir yana, sınıfının lideri kameralarının hakkını veren harika görünümlü cihazlardı.

İlgili

Google Pixel 3 ve 3 XL incelemesi: en iyi kamera daha iyi bir telefon alır

3'ten sonraki birkaç nesil boyunca Google bunu yapamadı Pil ömrü gibi önemli özellikleri kaçırdığı ve orta sınıf veya amiral gemisi telefonlar yapıp yapmadığı konusunda şaşkına döndüğü için ivmeyi devam ettirin. Geçen yılki Pixel 6, en azından söylemek gerekirse, yazılım deneyimi sorunlu olsa da, seriyi mükemmel bir donanımla amiral gemisi alanına aldı. Bu nedenle, Pixel 3 sahibiyseniz, Pixel 6'ya yükseltmeyi düşünüyorsanız, Google sorunları çözerken biraz daha beklemek isteyebilirsiniz.

Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü