İLGİLİ HABERLER Drop MT3 klavye tuş başlıkları bir tane satın alın bir tane bedava Vergecast: MWC '22 önizlemesi ve Spotify'ın en son edinimi

Peloton'un yeni CEO'su Barry McCarthy, New York Times DealBook'a verdiği bir röportajda belirtildiği gibi, bir uygulama mağazasını ve yeni abonelik modelini şirketin durgun satışlarını başlatmanın potansiyel yolları olarak değerlendiriyor.

açık platform ve yaratıcı ekonominin bir parçası”

Spotify ve Netflix'in eski finans direktörü olarak görev yapan McCarthy, Peloton vizyonunun üçüncü taraf içeriğe açık bir uygulama mağazasını içerebileceğini söylüyor. McCarthy, NYT'ye “Bugün kapalı bir platform – ancak açık bir platform ve yaratıcı ekonominin bir parçası olabilir” diyor. “Üzerine başka hangi uygulamaları koyardınız? Bir uygulama mağazası işletiyor olabilir mi?"

Ayrıca konu Peloton'un fitness ekipmanları olduğunda donanımın önemini küçümsüyor. McCarthy, en değerli deneyimlerin eğitmenler, müzik ve topluluk özellikleriyle (skor tabloları ve görüntülü sohbet gibi şeyleri içerir) ekrandaki etkileşimden geldiğini öne sürüyor ve fitness şirketinin "daha yeni gelişmeye başladığını" söylüyor.

<İşleri biraz daha sarsan McCarthy, yepyeni bir abonelik modeli olasılığını bir kez daha ima ediyor. NYT'ye, antrenman ekipmanının maliyeti ile Peloton'un derslerine abonelik arasındaki "tatlı noktayı" bulmak istediğini söylüyor. McCarthy, Peloton'un ekipmanını 1.000 doların üzerinde bir fiyata satmak yerine, "çok daha düşük" bir ön ödeme maliyeti ve "belki 70 veya 80 dolar" gibi daha yüksek bir abonelik ücreti öngörüyor. Peloton şu anda aboneliğini ayda 39 ABD Doları karşılığında sunuyor.

Peloton destanı olaylı olmaktan başka bir şey değildi. COVID-19 pandemisinin ortasında satışları fırladıktan sonra Peloton, nakliyeyi hızlandırmak ve yeni bir fabrika inşa etmek için yüz milyonlar harcayarak fazla tazmin etti. Ancak insanlar spor salonlarına dönmeye başlayınca ve Peloton, yaralı çocukların ve bir ölümün raporları nedeniyle koşu bantlarını geri çağırdığında, satışlar o kadar çok düşmeye başladı ki, şirket koşu bandı ve bisiklet üretimine ara verdi.

Daha önce. bu ay, eski CEO John Foley istifa etti ve 2.800 çalışanın işine son verildiğini duyurdu. McCarthy'nin işteki ilk günü, işten atılan Peloton çalışanlarıyla gergin bir toplantıya damgasını vurdu, bu sırada Peloton'un satın alınmasıyla ilgili söylentiler dolaştı (McCarthy'nin o zamandan beri dağıttığı).

McCarthy, Peloton'u doğru yöne yönlendirebileceğinden emin görünüyor, ancak muhtemelen bunu yalnızca abonelikleri değiştirerek yapamaz. Karışıma bir uygulama mağazası eklemek, işleri biraz daha ilginç hale getiriyor. Peloton'un kapsamını fitness sınıfları ve ekipmanlarının ötesine genişleterek, üçüncü taraf uygulama satışlarından ve popülerliğinden kendi avantajına yararlanmasına izin verebilir.

İlgili

Peloton'da neler oluyor?< /h4> Peloton'un Lanebreak video oyunu sonunda burada Peloton, 2022'de çıkacak 495$'lık Kılavuz kamera sistemiyle güç antrenmanı yapıyor Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü