" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER YouTube baş ürün sorumlusu Neal Mohan ile bu yıl gelecek yeni özellikler hakkında bir sohbet HP Chromebook x360 14c incelemesi: harika bir şeye atlama taşı

Son derece popüler çevrimiçi bulmaca Wordle, yaratıcısının birkaç hafta önce satmasının ardından resmi olarak The New York Times tarafından yönetiliyor. Yeni bir URL'de yaşıyor, https://www.nytimes.com/games/wordle/index.html, ancak günlük oyununuz için oraya gitmeden önce, oyuncu istatistiklerinin (galibiyetler dahil) nasıl bir karışıklık olduğunu bilmelisiniz. , kazanma yüzdeleri ve tahmin dağılımı) eski sürümden yenisine aktarılıyor.

İstatistik aktarımının nasıl çalışması gerektiği hakkında The Times'ın bir SSS sayfası şunları söylüyor:

Oyun istatistiklerimi yeni Wordle sitesine nasıl aktarabilirim?

Oyun istatistiklerinizi (galibiyetler dahil) otomatik olarak Wordle'ın New York Times Games'deki yeni evine aktardık. . Sizin tarafınızdan yapacak bir şey yok.

Yardım edin! Oyun istatistiklerim veya galibiyet serilerim doğru şekilde taşınmadı.

Oyun istatistiklerinizi otomatik olarak Wordle'ın New York Times Games'deki yeni evine aktardık. Verileriniz hatırladığınızdan biraz farklı görünüyorsa, öncelikle oyunu daha önce kullandığınız cihaz ve tarayıcıda açtığınızdan emin olun. Oyun verileriniz tarayıcınızda yerel olarak depolanır ve istatistikleriniz sizin herhangi bir ek işlem yapmanıza gerek kalmadan otomatik olarak aktarılır.

Birkaç Verge yazarı için durum böyle olmadı. Bazıları, galibiyet serisi veya istatistiklerin olmadığı tamamen temiz bir sayfa görmek için istatistikler düğmesine tıkladı. Kaç maç oynadıkları ve kazanma yüzdeleri görülebilir, ancak galibiyet serileri sıfırlanmış gibi görünüyor. Şanslı personelimizden biri de barışçıl bir güç geçişi yaşadı, galibiyet serisini ve istatistiklerini korumayı başardı.

Her şeyi saklayan kişi siteye eski URL'ye (www.powerlanguage.co) giderek ulaştı. .uk/wordle/) ve yönlendiriliyor. Yine de, yazarlarımızdan biri bu noktada yeniden yönlendirilmediği ve orijinal oyuna (ve istatistiklerine) erişebildiği için bu kesin bir taktik gibi görünmüyor.

İlgili

Wordle nasıl oynanır Wordle The New York Times tarafından satın alındı, 'başlangıçta' herkesin oynaması için ücretsiz kalacak

Yine, olması gereken bu değil — The Times her şeyin bir anda ortaya çıkması gerektiğini söylüyor. Çıkış, istatistiklerinizi koruduğunuzdan emin olmanın herhangi bir yolu olup olmadığını sorduğumuz The Verge'den gelen bir yorum talebine hemen yanıt vermedi. Makalenin editör yardımcılarından biri yeni URL'ye bir bağlantı tweetledi, ancak o zamandan beri onu kaldırdı - bu nedenle, işler düzelene kadar (tabii ki, tabii ki) günlük oyununuzu biraz ertelemek iyi bir fikir olabilir. , orijinal oyunun kendi çevrimdışı sürümünü kaydettiniz).

Times'ın devralınması da oyunda birkaç değişiklik getirdi. Sans serif başlığı, oyunun yeni sahiplerinin stiline çok benzeyen bir yazı tipiyle değiştirildi. Ayrıca sol köşede diğer NYT oyunlarına erişmek için açabileceğiniz yeni bir menü var. Ve elbette, tüm yardım ve Twitter bağlantıları, içerik oluşturucu Josh Wardle yerine Times'a ait hesaplara gider. Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü