" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Kingdom Hearts, Switch'te bir kabus Twitter bazı Perşembe sorunları yaşıyor

Şubat ayının başından itibaren haberleri kaçırdıysanız, Amazon Prime yeni aboneler için 18 Şubat yarından itibaren dört yıl sonra ilk fiyat artışını görecek. Yıllık maliyet 119$'dan 139$'a yükselecek veya aylık ödeme yaparsanız 12.99$'dan 14.99$'a çıkacak. Aylık ödeme yaparsanız, yarından sonra isabet almaktan başka seçeneğiniz kalmayacak. Çeşit başına, Prime Students üyelik planının maliyeti ayda 6,49 dolardan 7,49 dolara yükselecek. Tüm bu bilgiler Amazon'un destek sayfasında listelenmiştir.

Ancak, yıllık Prime üyelik ücretini ön ödeme imkanınız varsa, bunu bugün yapmanız, bunu yapacak olmanıza kıyasla size 20 $ tasarruf sağlayacaktır. yarın aynı şey. Bu, sizi 119 dolarlık bir hizmet yılı için kilitler.

Mevcut Prime aboneleri, aynı fiyat artışlarının yürürlüğe girmesinden bir gün önce olan 24 Mart'a kadar bunun için endişelenmeyi erteleyebilirler. Ancak son tarih takvimin biraz altında olsa da, Prime'ı kullanmaya devam etmek isteyip istemediğinizi anlamaktan zarar gelmez. Prime'ın bir yılını daha yenilemek sizin için kartlardaysa, 25 Mart'a kadar 119 ABD doları fiyatla kendinize bir Prime üyeliği hediye edebilir ve ardından aboneliğiniz sona erdiğinde bu üyeliği etkinleştirebilirsiniz.

Eğer öyleyseniz. kronik bir çevrimiçi alışverişçi (ya da sadece ev için sürekli malzeme sipariş eden biri), Prime iyi bir değerdir. Çoğu üründe hızlı ve ücretsiz gönderim almanın yanı sıra TV şovları ve filmler için Prime Video'ya erişim, reklamsız müzik akışı ve daha fazlasını sunar. Ayrıca size, Amazon'un Kara Cuma gibi alışveriş tatillerine benzeyen, yalnızca üyelere özel yıllık satış çılgınlığı olan Prime Day'e erişim bileti de verir.

Fiyat artışına rağmen Amazon, Prime'a herhangi bir yeni özelliğin geldiğini açıklamadı. Analistler, fiyat artışının Amazon'un şirket genelinde karşı karşıya olduğu artan maliyetleri hedef aldığını öne sürüyor.

Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü