Galatasaraylı futbolcu Kaan Ayhan, Bayern Münih maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bayern Münih’i hatalara zorlarsak, bizim de şansımız olduğunu düşünüyorum" dedi.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında yarın saat 19.45’te evinde Alman ekibi Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka öncesinde Galatasaraylı futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Maçın kolay geçmeyeceğini söyleyen Ayhan, "Şampiyonlar Ligi’nde kolay maç olmadığını düşünüyorum. Her zamanki motivasyon ve hedeflerimizle maça çıkmayı düşünüyoruz. Dikkat etmemiz gereken şeyler var. Bayern Münih’in küçük hataları hemen cezalandıran bir takım olduğunu biliyoruz. Bu bizim için de geçerli. Bayern Münih’i yarın hatalara zorlarsak, bizim de şansımız olduğunu düşünüyorum. Elimizden geldiği kadar iyi bir performansla taraftarımızın önünde güzel bir maç oynamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Kendi adıma mutluyum"
Takımın kalitesinin yüksek olduğunu ifade eden 28 yaşındaki futbolcu, "Herkesin her pozisyonda iyi performans göstermesi gereken bir ortamdayız. Kendi adıma mutluyum. Son maçlarda ilk 11’de yer aldım. Performansımla umarım hocamı mutlu etmişimdir. Stoperde olsun, orta sahada olsun hocamın verdiği görevi yerine getirmeye çalışıyorum. Pozisyon açısından benim için fark etmez. Belki beni buraya getirmelerinin en büyük nedeni bu. Takım içinde çok büyük bir rekabet var. Ben de bu rekabetin bir parçasıyım" diye konuştu.
Kadroda büyük isimler olduğunu ifade eden milli futbolcu, "Tabii sadece büyük isimler ile çalışkanları ayırmamak lazım. Büyük isimler de çalışkan. Saha içinde, saha dışında takıma katkı sağlamak istiyoruz. Ben geçen sezonun ortasında katıldım. Takım arkadaşlarımla beraber o atmosferi yaşadık. Bu sene de yaşıyoruz. Tabii skorlar da o yönden için önemli. Ligdeki ilk beraberlikten sonra her maçı kazandık. Hepimiz Galatasaray’ın başarısı için elimizden geldiği kadar çaba harcıyoruz" açıklamasında bulundu.