" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER YouTube baş ürün sorumlusu Neal Mohan ile bu yıl gelecek yeni özellikler hakkında bir sohbet Justin Bieber'ın NFT maymunu kesinlikle maymun işine benziyor

Chromebook'lar büyüyor. Onları ilk incelemeye başladığımda, Google'ın Pixelbook'u, çalışan profesyonellere hitap edebilecek Chrome OS tabanlı cihazlar arasında büyük ölçüde hala altın standarttı (yıllardır birincil Chromebook pazarı olduğu gibi, genç öğrenciler yerine). Kısa bir süre önce, Pixelbook ve Samsung'un Galaxy Chromebook'u gibi üst düzey cihazlar bir tür anormallikti.

Ancak son birkaç yılda yeni bir Chromebook sınıfı devreye girdi. Özellikler yerine ekran ve web kamerası kalitesi gibi öğelere odaklanan daha pahalı, daha iyi yapılmış cihazlar görüyoruz. geleneksel olarak Chromebook'un temel öğeleri olan ağırlık ve pil ömrü gibi. HP'nin 659 $'lık Chromebook x360 14c'si, premium katman olarak nitelendirdiğim şeyi tam olarak işgal etmese de, Intel'in 11. Nesil işlemcileri ve HP'nin imzası niteliğindeki şık yapısıyla hala birincil iş ve üretkenlik sürücüsü olmayı hedefliyor.

Genel olarak, bunun o grupta satın alabileceğiniz en uygun fiyatlı Chromebook olduğunu düşünmüyorum. Biraz hantal, klavye ve dokunmatik yüzey benim favorim değil, ekran parlıyor ve bu fiyat noktasından çok daha fazlasını sunan Chromebook'lar var.

HP'nin ürettiğini görmekten memnun olduğum ve gelecekteki yinelemelerle gelişeceğini umduğum bir cihaz. HP Chromebook x360 14c incelememiz Verge Skoru 10 üzerinden 6,5 İyi Şeyler HP'nin imza stili İyi web kamerası Çok sessiz fanlar Kötü Şeyler Pil ömrü harika değil Dim 16:9 ekran Chromebook'lar Kullandıkça Ağır Walmart'tan 449,99 $'a satın alın

14c'nin en benzersiz özelliği, yapı kalitesi ve tasarımıdır. Bu güzel görünümlü ve hoş bir his veren bir cihazdır. Aksanlar ve klavye arka ışığı klas. Malzeme en azından plastik hissetmiyor. Klavye destesi ve ekranında çok az esneklik var veya hiç yok (bu fiyat noktasında Chromebook'lar arasında nadir görülen bir durum) ve gözlemlediğim ekran sallanması yok. Kapakta bazı lekeler vardı, ama ben gerçekten onları aramadıkça bunlar çok görünür değildi. (Parmak izi durumu, örneğin kelimenin tam anlamıyla herhangi bir karanlık MSI veya Razer dizüstü bilgisayardan çok daha iyiydi.)

Kasa 3,35 pound ve 0,71 inç kalınlığında. Bu onu biraz hantallaştırıyor ve bu fiyat noktasında daha ince ve daha hafif yemekler bulabilirsiniz.

Yuvarlatılmış köşeler ve şık görünüm, oldukça göze batmayan ve şık bir his veriyor. Gördünüz mü? Güzel gözüküyor.

Aynı zamanda çok sağlam bir video konferans aracıdır. Yakınlaştırdığım insanlar, 14c'nin çift mikrofonuyla iyi ses çıkardığımı belirttiler. Web kamerası da şaşırtıcı derecede iyiydi - muhtemelen bu yıl bir dizüstü bilgisayarda kullandığım en iyi web kameralarından biriydi. Mükemmel olmayan aydınlatmada bile doğru renkler sağladı. Kasanın sağ tarafında bulunan küçük bir fiziksel düğme ile açıp kapatabilirsiniz. Bu oldukça fiziksel bir web kamerası deklanşörü olmasa da, şık ve ulaşılması kolaydır. Ses bile netti, duyulabilir armoniler vardı ve bozulma yoktu, ancak keşke biraz daha yüksek olsaydı.

Tüm gün Yakınlaştırma için uygun dizüstü bilgisayar. Sağda Ses jakı, USB-C, USB-A ve microSD.

Bunlar, x360'ın ana avantajlarıdır. Başka yerlerde, büyük sorunlar olmasa da, bazı karışık hislerim var. Örneğin dokunmatik yüzey, avuç içi reddi söz konusu olduğunda oldukça geniş ve yetenekli. Ama duyarlılığa alışmak biraz zaman aldı ve ben bir türlü tam olarak anlayamadım. Kutudan çıktığı haliyle o kadar hassastı ki, gezinmekte sorun yaşıyordum, ancak hassasiyeti bir çentik düşürmek imlecin kullanılamayacak kadar yavaşlamasına neden oldu. (Burada kulağa Goldilocks gibi geldiğimi biliyorum, ancak bu genellikle dokunmatik yüzeylerde yaşadığım bir sorun değil.) Dokunmatik yüzeyin yüzeyinde de bazı kayma sorunları yaşadım, bu da katkıda bulunmuş olabilir. Klavye rahat ve güzel bir arkadan aydınlatmalı ama benim zevkime göre biraz yavaş ve düz. Her zamanki yazma hızımın biraz altındaydım.

Devam Etmeyi Kabul Edin: HP Chromebook x360 14c

Her akıllı cihazı kullanabilmeniz için artık bir dizi şart ve koşulu kabul etmeniz gerekiyor - kimsenin okumadığı sözleşmeler.

Ancak, cihazları incelemek için tam olarak kaç kez "kabul et" düğmesine basmanız gerektiğini saymaya başladık, çünkü bunlar çoğu kişinin okumadığı ve kesinlikle pazarlık yapamayacağı sözleşmelerdir.

Kullanmaya başlamak için HP Chromebook x360 14c için aşağıdakileri kabul etmeniz gerekir:

Chromebook uygulamalarınızı ve ayarlarınızı ve Chrome tarayıcı yer işaretlerinizi, şifrelerinizi ve geçmişinizi diğer cihazlarla senkronize edin Google hesabınız Google Play hizmet şartlarında oturum açtı