" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER HP Chromebook x360 14c incelemesi: harika bir şeye atlama taşı Justin Bieber'ın NFT maymunu kesinlikle maymun işine benziyor

Bugün, ürün sorumlusu Neal Mohan, YouTube'un resmi blogunda, bu yıl YouTube'a gelecek yeni ürün özelliklerini duyurduğu "2022'ye Bakın: Topluluk, İşbirliği ve Ticaret"i yayınladı.

Neal ayrıca YouTube'a gelen bu yeni özellikler hakkında daha fazla sohbet etmek için Verge baş editörü Nilay Patel ve akış muhabiri Catie Keck ile The Vergecast podcast'imize katıldı - Shorts için daha fazla düzenleme aracı, etkileşimli canlı akış, para kazanma, yeni bir YouTube TV arayüzü ve daha fazlası.

Ayrıca 2022 temasında, tartışma bu yılın en çok konuşulan teknoloji trendlerini de kapsıyor: NFT'ler ve metaverse.

Neal Mohan'a göre YouTube'da NFT'lerle neler yapabileceğinize dair kısa bir örnek:

Kanonik kullanımı tanımladığınız gibi olduğunu hayal edebilirsiniz. durumda, değil mi? Videonun ön finansmanı veya kitle fonlaması türü. Bu çok açık bir vaka gibi. Ama başka birçok vaka görebilirsin. Bugün platformda olan şey, insanların video klipleri oluşturmasıdır. Videoyla ilgili içeriğin kısalarını bile oluştururlar.

Videoyla ilgili içeriğin Kısalarını bile oluştururlar. Bunu küçük resimlere, ikonik küçük resimlere vb. Ve böylece birçok permütasyon ve kombinasyon var. Ve bence en azından ekibimin bu konuda düşündüğü yollardan biri, içerik oluşturucuların buna katılmak istediği yollar nelerdir? Ancak daha da önemlisi, izleyici açısından gerçekten değer katan yollar nelerdir? Buna katılırsanız, bir görüntü veya bir video klibi veya tam bir video örneğinizde bir NFT aldınız, bunu nasıl görüntülersiniz? Bu nereye gidebilir? Kullanıcıların sadece kişisel olarak memnuniyet elde etmeye değil, aynı zamanda onu ve bunun gibi şeyleri görüntülemeye devam edebilmelerinin yolları nelerdir? Ve bunlar, hem içerik oluşturucularımız hem de izleyicilerimiz için nasıl işe yarayacağını düşündüğümüz konusunda şu anda yaptığımız aktif konuşmalar.

Tartışmanın tamamını buradan dinleyebilirsiniz. veya tercih ettiğiniz podcast oynatıcıda.

Cuma günü bu haftanın en büyük teknoloji hikayelerini kapsayan yepyeni bir şov için abone olun.

Vergecast

Teknoloji haberlerinde haftayı anlamlandırmak için ihtiyacınız olan podcast Abone ol Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü