" itemprop="articleBody">

Sega, orijinal 1991 Sonic the Hedgehog oyununu geri getiriyor - bu sefer Tesla Arcade için. Şirketin bir halkla ilişkiler temsilcisi The Verge'e Sonic the Hedgehog 1'in tüm Tesla modellerinde kullanılabileceğini söyledi ancak bir zaman çizelgesi paylaşmadı.

Elon Musk, senatör Bernie Sanders'ı bir kez daha rahatsız ederek yeni Sonic oyunu hakkında tweet attı. . Tesla CEO'su, bir Bernie Sanders'ın kendi Kasım tweet'ine yanıt verdi ve "bir kez daha" senatörün Dr. her bölge).

Sonic, the Hedgehog, oyun tüm Tesla'lara geliyor!

— Elon Musk ( @elonmusk) 12 Aralık 2021

Sonic 1, altın yüzükleri toplarken, itibari mavi kirpinin bitişe koştuğu çılgın hızlı yan kaydırma oyunudur. Acımasız bir hatırlatma olarak: Aşağı ve A'ya basmanın hiçbir şey yapmadığı yer - bazı yeniden yayınlar (ve birçok yeniden yayın var), Sonic 2'yi bir standdan öne fırlatan Sonic 2 "döndürme hareketi" hareketini eklemiş olsa da -still.

Sonic 1'e sahip dört platformun resmini düzenlemek dört dakikamı aldı. )

Yeniden sürümlerden bahsetmişken, Sonic 1 hemen hemen her platformda mevcuttur ve ana Sonic oyunlarının en iyisi olarak kabul edilmez (Verge yazarları Sonic 2, Sonic 3, Sonic & Knuckles ve Sonic 3 & Knuckles konusunda hemfikirdir) Hepsi çok daha üstün oyunlardır).

Sonic 1 ayrıca, Sonic 2'de her biri iki eylemden oluşan 10 bölgeye kıyasla, her biri üç uzun eylemden oluşan altı "Bölge" olduğundan çok daha fazla tekrar eden bir oyundur — oyunculara çok daha fazla çeşitlilik.

Tesla Arcade, bazı oyunların araç hareket halindeyken çalışması nedeniyle güvenlik endişelerinin nedeni haline geldi. Tesla Arcade'e eklenen Sky Force Reloaded gibi son oyunlar, siz araba kullanırken çalışacak, ancak Sonic'in de bu şekilde çalışıp çalışmayacağını göreceğiz. The Verge'in Sega'dan aldığı açıklama, "Yolcular, klasik bölgelerde yıldırım hızıyla yarışırken oyunculara dönüşüyor" diyor. Bu, oyunların yalnızca yolcular için olduğunu hatırlatıyor.

Tesla'nın hâlâ yeni oyunlar çıkardığını görmek güzel. — ve şirket, AMD yonga setli yeni Model S için The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 gibi üst düzey oyunlar vaatlerini henüz yerine getirmemiş olsa da, daha önce Cuphead gibi platformcularla dalga geçti ve piyasaya sürdü.

Sega bize oyunun USB bağlantılı bir kontrol cihazını destekleyeceğini söylüyor, bu yüzden bir USB Genesis kontrol cihazının Green Hill Zone'da tam hızlı nostaljik bir deneyim için çalışmasını bekliyoruz... emniyet kemerinizi takmanız yeterli.