" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Tag Heuer'in yeni Connected Calibre E4, daha iyi teknik özellikler ve şık, daha küçük 42 mm'lik bir model sunuyor Chan Zuckerberg Girişimi, iklim teknolojisi için on milyonlarca fon sağladığını duyurdu

Nisan 2019'da Google, Gmail'in e-posta zamanlamasını yerel olarak destekleyeceğini duyurdu ve bu özellik yaklaşık bir ay sonra masaüstü ve mobil cihazlarda kullanıma sunuldu. Gmail'in özelliğinin kullanımı son derece kolaydır ve iş ve kişisel mesajları planlamak için bir dizi uygulamaya sahiptir. Belki farklı bir zaman dilimindeki biriyle konuşmaya çalışıyorsun, birisine bir olay hakkında dırdır ediyorsun ya da sadece gelecekteki kendine bir şeyi hatırlatmak istiyorsun. Öyleyse, bir e-posta planlayın.

Masaüstü web tarayıcısında Gmail aracılığıyla bir mesaj planlamak için şu adımları izleyin:

Yeni bir e-posta oluşturun Mavi “Gönder” düğmesinin yanındaki üçgeni tıklayın “Göndermeyi planla” Önerilen zamanlardan birini seçin veya mesajın tam olarak ne zaman çıkmasını istediğinizi özelleştirmek için “Tarih ve saati seç”i tıklayın Izgara Görünümü "/> "Gönder"in yanındaki oku tıklayın "/> "Göndermeyi planla"yı tıklayın Bir tarih ve saat "/> İşiniz bittiğinde, "Göndermeyi planla"yı tıklayın <İşlem Gmail'in mobil uygulamasında tamamen aynıdır. Ancak, bir e-posta oluştururken gönder düğmesinin bir kısmına tıklamak yerine, ekranın sağ üst köşesindeki üç noktayı tıklamanız gerekir. Bu, bir zaman planlama seçeneğini ortaya çıkaracaktır. Izgara Görünümü Üç noktayı ve "Göndermeyi planla"yı tıklayın Bir tarih ve saat seçin İşiniz bittiğinde, "Göndermeyi planla"yı tıklayın"/> İşiniz bittiğinde, "Göndermeyi planla"yı tıklayın

Planlanmış e-postaları bulmak ve bunları iptal etmek de kolaydır. Masaüstü ve mobil cihazlarda yeni bir "Zamanlanmış" klasörü var. Klasördeki bir mesaja tıklayın ve bir mesajın gönderilmesini durdurmak için pencerenin sağ üst köşesindeki “Göndermeyi iptal et” seçeneğine tıklayın. Hemen taslaklar klasörünüze geri dönecektir.

Güncelleme 28 Temmuz 2021, 10:40 ET: Bu makale ilk olarak 6 Mayıs 2019'da yayınlanmıştır; girişte birkaç küçük değişiklik var ve bazı ekran görüntüleri Gmail'in arayüzündeki değişiklikleri yansıtacak şekilde değiştirildi.

Güncelleme 10 Şubat 2021, 12:30 ET: Giriş bölümünde daha fazla küçük değişiklik ve zamanlama talimatlarından birinin güncellemesi.

Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü