" itemprop="articleBody">

Kullanıcıların NFT'lere yönelik tutumlarını sorgulayan bir Discord anketinin görüntüsünün viral hale gelmesinden sonra, insanlar Discord'un NFT dolandırıcılık yarışının / altına hücumun en yeni katılımcısı olup olmayacağı konusunda spekülasyonlar yapınca sosyal medya patladı.

Daha değil... henüz.

Oh Hayır pic.twitter.com/YEfVt8Xrwe

— Jason Scott (@textfiles) 8 Kasım, 2021

Görüntü, bu yılın Ağustos ayında dağıtılan ve süresi dolan bir anketten alınmıştır. Katılımcının NFT'ler hakkındaki bilgisi ve Web3 ne anlama gelirse gelsin, anket, favori kripto Discord toplulukları ve eğer varsa, Discord'un potansiyel olarak çözebileceği kripto ile ilgili sorunlar hakkında açık uçlu sorular soruyor. Bir Discord sözcüsüne göre, anket yalnızca Discord'daki kripto para birimi topluluklarında aktif olan kullanıcıları hedef alan bir gerçek bulma çabasıydı.

Bir Discord sözcüsü The Verge'e verdiği demeçte, "Hizmet ettiğimiz tüm topluluklar için Discord'u iyileştireceğini düşündüğümüz şeyleri her zaman araştırıyor ve ele geçiriyoruz" dedi. "Bu, insanların ne istediğini öğrenmemize yardımcı olan araştırmaları da içeriyor."

Yani hayır, yakın bir zamanda yakınınızda bir Discord sunucusuna isabet eden wumpus temalı NFT'ler olmayacak. Yine de, Discord'un ayak parmaklarını pis NFT sularına daldırdığı fikri bile, iptal edilen Nitro aboneliklerinin ekran görüntülerini yayınlayan kullanıcılara tepki vermeye yetti.

Discord henüz kendi NFT'sini yapmıyor olsa bile, planlama veya en azından diğer blockchain entegrasyonlarını düşünme olasılığı var gibi görünüyor. Discord'un bir NFT / Web3 santrali olarak potansiyelini tartışan bir Substack blog gönderisine yanıt olarak, Discord CEO'su Jason Citron, bir tür Discord / kripto cüzdan entegrasyonuna benzeyen bir görüntü içeren bir tweet yayınladı.

muhtemelen hiçbir şey yok pic.twitter.com/p4P6MoNGgd

— Jason Citron (@jasoncitron) 8 Kasım 2021

Resim dahili bir hackfest projesinden geliyor ve şu anda geliştirilmekte olan bir ürünün göstergesi değil, ancak Discord, Bizans blok zincirine katılan ilk oyun veya oyun komşu şirketi olmayacak.

Blockchain video oyunları zaten bir şey ve her gün EA, Ubisoft ve Square Enix gibi yeni bir büyük oyun şirketi var gibi görünüyor - katılımını açıklıyor veya kriptosfere olan ilgisini gösteriyor.

Parmağınız Discord NFT / blockchain entegrasyonunun iş başında olduğu algısına dayanarak “Nitro'yu iptal et” düğmesinin üzerindeyse, biraz rahatlayabilirsiniz. Discord, gelecekte kripto tabanlı ürünler sunup sunmayacağına ilişkin sorulara yanıt vermedi.