" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Mobil Gmail'deki rahatsız edici Meet, Chat ve Spaces sekmelerinden nasıl kurtulursunuz? Yeni algoritma faturası Facebook'u haber akışının çalışma şeklini değiştirmeye zorlayabilir

Her Cuma, The Verge, ortak sunucular Nilay Patel ve Dieter Bohn'un muhabirler ve editörlerle en büyük hikayeleri ele alan teknoloji haberlerinde haftayı tartıştığı amiral gemisi podcast'imiz The Vergecast'i yayınlıyor.

Bu haftanın bölüm şu büyük teknoloji hikayelerini ele alıyor: Samsung'un Galaxy S22 Unpacked etkinliği, teknoloji düzenlemeleri ve antitröst politikasındaki en son güncellemeler ve bu hafta Peloton'daki çeşitli sorunlar.

Verge editörü Chris Welch, Samsung'un yeni telefonları olan Galaxy S22 ve S22 Plus'ı ve Samsung'un Note serisinin yeniden markalaşmasını tartışmak için Nilay, Dieter ve Verge yönetici editörü Alex Cranz'a katıldı.

Kıdemli muhabir Adi Robertson da bu hafta antitröst politikasını açıklamak için gösteriye katılıyor: Senato Yargı Komitesi'nden geçen Açık Uygulama Piyasaları Yasası, Microsoft kendi açık uygulama mağazası kurallarını takip ediyor ve bunun neler yapabileceğini yandan yükleme uygulamalarının geleceği için anlam ifade ediyor.

Ve Vergecast'teki ilk görünüşü için, giyilebilir cihaz muhabiri Victoria Song, bu hafta Peloton'da neler olduğunu açıklıyor - CEO John Foley'nin istifa etmesi, 2.800 çalışanın işten çıkarılması ve bunun yol açan mali sorunları. satın alma spekülasyonu.

Tüm bu konuların tam tartışmasını buradan veya tercih ettiğiniz podcast oynatıcıda dinleyebilirsiniz.

Bu bölümde tartışılan tüm hikayeler:

Samsung'un Galaxy S22 Unpacked etkinliğinde duyurulan her şey Samsung'un Galaxy S22 Ultra'sı yerleşik bir kaleme sahip bir Note ardılı Samsung Galaxy S22 ve S22 Plus, geliştirilmiş kameralar koydu ve aynı tasarımda performans Samsung telefonları, Google'ın Pixel'ine kıyasla fazladan bir yıl Android güncellemesi alacak Samsung'un yeni tabletleri her zamankinden daha büyük olacak Samsung'un Galaxy Watch 4'ü çizgi film hayvanları ile uykunuzu takip edecek Microsoft, yeni yasalarla sorun olmadığını kanıtlamak için uygulama mağazası açma kurallarını duyurdu Microsoft, tüm iş modelini değiştirerek Xbox mağazasını açacağını ima ediyor Microsoft, Call of Duty'yi PlayStation'da 'mevcut anlaşmanın ötesinde' tutacağını söyledi Uygulama mağazasını havaya uçurabilecek fatura hakkında bilmeniz gereken her şey Nvidia'nın devasa Arm anlaşmasının sahip olduğu WarnerMedia ve Discovery, yeni medya devlerini oluşturmak için ABD hükümetinin onayını aldılar. Peloton'la devam mı? Peloton 2.800 çalışanını işten çıkardı ve onlara ücretsiz Peloton üyelikleri verdi Kovuldu Peloton çalışanları yeni CEO'nun ilk el ele tutuşmasını sağladı Mazda ana üniteleri Seattle'daki yerel bir NPR istasyonu tarafından tuğlalanıyor Twitter sonunda 1x'in video izlemek için tek hız olmadığını kabul ediyor RealityOS mu 'Apple'ın en yeni işletim sistemi mi? Spor yayınları bozuldu — Super Bowl muhtemelen farklı olmayacak Apple'ın Dokun ve Öde özelliği, daha yeni iPhone'ların temassız ödemeleri kabul etmesine izin veriyor

Vergecast

Anlamlandırmanız gereken podcast teknoloji haberlerinde hafta Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü