" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Call of Duty, 2022'de 'yeni bir Warzone deneyimi' alıyor NASA, James Webb Uzay Teleskobu'nun ilk görüntülerini açıkladı

Twitter'ın Cuma günü bazı sorunları vardı; bazı insanlar için masaüstünde çalışmıyordu ve sorunlar Batı Yakası'nda daha yaygın görünüyordu. Ancak sorunları ilk fark ettiğimden yaklaşık bir saat sonra Twitter işlerin çözüldüğünü söyledi.

Şirket, destek hesabı aracılığıyla “Zaman çizelgelerinin yüklenmesini ve Tweetlerin gönderilmesini engelleyen teknik bir hatayı düzelttik” dedi. "Artık işler normale dönmeli. Kesinti için özür dileriz!”

Zaman çizelgelerinin yüklenmesini ve Tweetlerin gönderilmesini engelleyen teknik bir hatayı düzelttik . Artık işler normale dönmeli. Kesinti için özür dileriz!

— Twitter Desteği (@TwitterSupport) 11 Şubat 2022

Twitter, durum sayfasında 12:56 PM ET güncellemesinde “yüksek bir seviye yaşıyoruz” dedi. 17:41 UTC civarında başlayan ve şu anda araştırılan API hatalarının sayısı. Herhangi bir müşteri etkisinin varlığı ve kapsamı şu anda belirlenmedi, ancak daha fazlasını öğrenir öğrenmez bir güncelleme sağlayacağız.” Ancak, Twitter'ın destek hesabı güncellemesi göz önüne alındığında, bu sorunun çözülmüş olması muhtemel görünüyor.

Downdetector'ın kesinti haritasına bakıldığında, sorunların öncelikle West Coast kullanıcılarını etkilediği görülüyor. Buna beni de dahil ediyorum - Portland, VEYA'da yaşıyorum. (Belki de aşağıdaki ilk ekran görüntüsündeki Portland üzerindeki kırmızı nokta yaptığım Downdetector raporudur.)

Downdetector'ın 12:47 ET itibariyle kesinti haritası. Jay Peters tarafından yapılan ekran görüntüsü Ve işte harita. 13:22 PM ET Ekran görüntüsü Jay Peters

Kaliforniya merkezli üç Verge çalışanı da sorun gördüklerini söyledi, ancak Doğu Yakası merkezli birçok çalışanın hiçbir sorunu yok gibiydi. TweetDeck de sorunsuz bir şekilde benim için çalışmaya devam etti.

11 Şubat 13:30 ET güncellemesi: Twitter sorunların çözüldüğünü söylüyor.

Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü