" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Ravza Kavakçı’dan CHP’li Veli Ağbaba’ya sert yanıt İyiki Varsın Eren filmini izleyen yaşlılar göz yaşını tutamadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşi Emine Erdoğan'ın Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurarak, “Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz,” sözleriyle duyurdu. Duyurunun ardından bazı sosyal medya kullanıcıları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Koronavirüs salgınından dolayı hayatını kaybetmesini dileyen paylaşımlarda bulundu.

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bu paylaşımı yapan vatandaşları sert sözlerle eleştirdi. Başkan Yazıcı, bu paylaşımlardan oluşan bir video paylaşarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın özellikle de sizin gibi virüslere karşı bünyesi de iradesi de oldukça güçlüdür. Kendi zehrinizde boğulun” ifadelerini kullandı.

Boğaziçi Gündem

Haber Editörü