Dijital televizyon platformu Tivibu, aksiyondan komediye farklı türde birbirinden özel yapımı izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Marvel sinematik evreninin son filmi The Marvels, Kirala Satın Al klasöründe izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu’da nisan ayının öne çıkan içeriği Kirala Satın Al klasöründe yer alan ‘The Marvels’ filmi, Carol Danvers, Kamala Khan ve Monica Rambeau’nun güçlerini birleştirerek evreni kurtarmak için birlikte çalışmasını konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris, Zawe Ashton, Samuel L. Jackson ve Lashana Lynch bulunuyor.

Sinemaseverlerden tam not alan yapımlar Tivibu Film klasöründe
Nisan ayında, Tivibu Film klasöründe; ‘Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçis’, ‘Kahraman Yarışçılar’, ‘Nil’de Ölüm’, ‘Scream’, ‘Infinite’, ‘Mob Land’, ‘Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir’, ‘Kırgınım Sana’, ‘Bebek Servisi’, ‘Kasap Geçidi’, ‘Zıpır Dedektif ve Altın Arı Kovanı’ ve ‘İtiraf Et Acar Hafiye’ adlı filmler yer alıyor.

Film klasöründe bu ay, başrollerinde Shameik Moore, Hailee Steinfeld ve Oscar Isaac’ın yer aldığı 2023 yapımı “Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş” filmi ön plana çıkıyor. “Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş” filminde radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales’in maceraları anlatılıyor.

Yine 2023 yılının başka başarılı yapımlarından biri olan ve hem yönetmenliğini hem senaristliğini Ross Venokur’un üstlendiği ‘Kahraman Yarışçılar’ da Film klasöründe izleyicilere sunuluyor. Film, tatlı bir pigme lemuru olan Zhi’nin en büyük hayalini gerçekleştirmek üzere başarılı bir yarışçı olma çabasını konu ediyor.

Film klasöründe nisan ayında öne çıkan bir diğer yapım olan, başrollerinde Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey’nin yer aldığı “Nil’de Ölüm” filmi, balayında olan bir kadının öldürülmesiyle kendisini huzurlu tatili sırasında bir cinayet soruşturmasında bulan dedektif Hercule Poirot’nun hikayesini anlatıyor.

‘Scream’ serisinin beşinci devam halkası olan filmde başrollerde Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette ve Melissa Barrera yer alıyor. Klasörün dikkat çeken yapımlarından biri olan ‘Scream’ 25 yıl önce korkunç cinayetlerle çalkalanan Woodsboro kasabasının, yeni bir katille karşı karşıya kalmasını anlatıyor.

Film klasöründe nisan ayında dikkate değer başka bir yapım ise başrollerini Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson’un paylaştığı ‘Infinite’ filmi. Film, Evan karakterinin gördüğü halüsinasyonların aslında geçmiş yaşamlardan gelen vizyonlar olduğunu keşfetmesini ele alıyor.

Dijital televizyon platformunda Bayram Neşesi başlıyor
Tivibu, 5-15 Nisan tarihleri arasında, Bayram Neşesi klasörünü izleyicileriyle buluşturarak onlara komedi keyfi sunuyor.

Geniş bir film arşivine sahip Bayram Neşesi klasöründe; ‘Dedemin Fişi’, ‘Hedefim Sensin’, ‘Bayi Toplantısı’, ‘Gizli Merkez’, ‘Köpek’, ‘Tim, Tim, Timsah’, ‘Üçkağıtçı Mortdecai’, ‘Pamuk Prens’, ‘Şanslı Logan’, ‘Eltilerin Savaşı’, ‘Maske’, ‘Julie ve Julia’, ‘Baş Belası’, ‘Jack ve Jill’, ‘Büyükler 2’, ‘Acemi Casus’, ‘Fanatik Hayran’, ‘Büyük Büyü’, ‘Minik Serçe’ ve ‘Küçük Beyaz Yalan’ yapımları yer alıyor.

Animasyon filmler Tivibu’nun Çocuklara Özel klasöründe
Geniş içerik yelpazesine sahip dijital televizyon platformu, ara tatilde çocuklar için eğlenceli yapımları da ekranlara getiriyor. Nisan ayında Tivibu Çocuklara Özel klasöründe; ‘Kirpi Sonic 2’, ‘Kral Şakir: Oyun Zamanı’, ‘Karlar Kralı Norm 3: Aile Tatili’, ‘Düşler Fabrikası’, ‘Canavarlar Ligi’, ‘Karlar Kraliçesi ve Prenses’, ‘Maşa ile Koca Ayı 4’ ve daha fazlası çocuklarla buluşuyor. Dijital televizyon platformunun Çocuklara Özel klasörü 5-29 Nisan tarihleri arasında izleyicilere sunulacak.