Üsküdar Belediyesi hizmet binasının alt katında 2 yıldır çalışmalarına son sürat devam eden ve girişimci gençlerin birçok projesini gerçekleştirdiği Atölye Üsküdar, yenilenen hali ile teknoloji ve inovasyonun buluştuğu bir merkez haline geldi.

Düzenlenen açılış törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, akademisyenler ve üniversite öğrencileri katılım sağladı.

Başkan Hilmi Türkmen açılışta yaptığı konuşmada, "Burası Üsküdar Belediyemizin hizmet binası. Bugün yeniden açılışını yapacağımız Atölye Üsküdar, şimdi yeni haliyle tam bir girişimcilik ve inovasyon merkezi haline gelmiştir. Nasıl ki Prof. Dr. Haluk Dursun Kütüphanemiz 7/24 yaşayan bir kütüphane sadece Üsküdar'da değil İstanbul'da ve civar illerden de gelen gençlerin adeta önemli bir limanı haline geldi. Şimdi Atölyede Üsküdar’da aynı şekilde, aynı fonksiyonu icra edecektir. Burası hem bir vizyon, hem de girişimcilik adına eğitim merkezidir. Burayı mutlaka tanımanız, burada mutlaka kendinize zaman ayırmanız gerekmektedir." ifadelerini kullandı.