" itemprop="articleBody">

Yeni M1 işlemciyle donatılmış olanlar da dahil olmak üzere birden fazla yapılandırma ve satın alınabilecek çeşitli MacBook modelleri ile, bir Apple MacBook'ta bir anlaşma bulmak çok zor değil.

Şu anda mevcut olan indirimleri uygulayacağız. en yeni MacBook modelleri ve Mac mini bilgisayardaki tüm fırsatlar için. Elbette, eski Intel tabanlı yapılandırmalar için sık sık indirimler mevcuttur ve bunları bulduğumuzda da vurgulayacağız.

Alternatif olarak, yenilenmiş satın almak, bir Apple bilgisayarında tasarruf etmenin başka bir yoludur. Apple'ın yenilenmiş mağazası, tüm ürünler için tam bir yıllık garanti sağlar ve genellikle yeni bir modelin fiyatında yüzde 15 ila 20 indirim sağlar. Yenilenmiş MacBook'lara bakılması gereken diğer iki perakendeci Amazon ve Best Buy.

MacBook Air fırsatları

MacBook Air, Apple'ın giriş seviyesi dizüstü bilgisayarıdır. Rahat bir klavye, mükemmel izleme dörtgeni ve tüm gün süren pil ömrü ile tipik üretkenlik çalışmaları için en uygun olanıdır. En yeni model, Apple tasarımı M1 işlemci içerir ve sessiz, verimli performans için bir fana sahip değildir.

MacBook Air ile Apple 949 $ 999 $ %6 indirim

Yayınlanma sırasında alınan fiyatlar.

Apple MacBook Air, Apple'ın M1 adlı yeni özel silikonuna sahip giriş seviyesi dizüstü bilgisayardır. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelir ve fanı yoktur.

Amazon'da 949 ABD Doları 999 ABD Doları B&H; Photo'da (yalnızca gümüş)