" itemprop="articleBody">

Sony'nin Steam'deki PlayStation oyunları artık PlayStation Mobile yerine PlayStation PC LLC tarafından yayınlanıyor. Resetera'daki forum afişleri dün değişikliği fark etti ve görünüşe göre PlayStation PC şirketi bu yılın başlarında kuruldu. Bu, Sony'nin gelecekte daha fazla PlayStation PC markası kullandığını göreceğimiz anlamına gelebilir.

Sony, Horizon Zero Dawn'ın Ağustos 2020'de Steam'e gelmesinden sonra geçen yıl PC'deki varlığını kademeli olarak artırdı. Days Gone Şubat ayında. Sony ayrıca God of War'ı 14 Ocak'ta PC'ye ve yeniden düzenlenmiş Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ı 2022'nin bir noktasında getiriyor.

Days Gone artık PlayStation PC tarafından yayınlandı.

Sony'nin PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst, Haziran ayında Sony'nin PC planlarında henüz erken olduğunu açıkladı. Hulst bir PlayStation blog yazısında, "PlayStation'ın, PlayStation Studios oyunlarımızı lansman sırasında oynamak için en iyi yer olmaya devam edeceğini vurgulamak istiyorum" dedi. "Ancak PC oyuncularına değer veriyoruz ve her oyunu başlatmak için doğru zamanları aramaya devam edeceğiz."

Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, daha önce Sony'nin PC oyunlarını zorlamak için kolay bir karar olarak tanımlamıştı. şirket. Ryan, bu yılın başlarında GQ ile yaptığı röportajda, "Bu harika oyunları daha geniş bir kitleye sunma ve oyun geliştirme ekonomisinin her zaman kolay olmayan ekonomisini tanıma fırsatı var" dedi. “IP'nin kalibresi arttıkça oyun yapma maliyeti her döngüde artıyor. Ayrıca, konsol sahibi olmayanların kullanımına sunma kolaylığımız da arttı. Dolayısıyla bizim için oldukça basit bir karar."