Yılın oyunum, Polygon'da yılın oyunu ve sizin yılın oyunu ne olmalı Inscryption, hayranlarına tam olarak istediklerini veren ücretsiz bir mini güncelleme alıyor - oyunun ilk oyununu sonsuz bir şekilde oynamanın bir yolu harekete geçin.

Şu anda oynanabilir bir beta olarak mevcut olan Kacyee'nin Modu, yeni kartlar, öğeler ve Inscryption'ın zaten zorlu olan kart oyununu daha da heyecanlı hale getiren bir zorluk değiştirici ekler. Inscryption'ın yaratıcısı Daniel Mullins, bu modu hayranların oyuna olan ezici desteğine yanıt olarak yaptığını söylüyor.

"Bu mini genişleme kısmen minnettarlığımın bir ifadesi," diye yazdı Mullins Steam'e . "Leshy'nin güverte inşa etme roguelike'ını bağımsız bir deneyim olarak vurgulayan Bölüm 1'in sonsuz oynanabilir bir versiyonu için sayısız istek aldım."

Inscryption'ın birinci kısmı, sizi sadece sizi serbest bırakacak kısır bir oduncu ile bir kabine kilitliyor. onu art arda kart oyunlarında yenerseniz. Üç haritada ilerleme ve çeşitli kaçış odası tarzı bulmacaları çözme yoluyla, oyuncular yeni kartlar kazanır, mevcut kartları geliştirir ve bazen korkunç bir fiyata kaybedilen bir oyunu lehinize çevirebilecek bir öğe koleksiyonu oluşturur. Magic: The Gathering veya Hearthstone'a aşina olan oyuncular, Inscryption'daki öğelerini tanıyacaktır. Oduncuyu yenmek için kullandığınız kartların saldırı ve yaşam değerleri ve birbirleriyle sinerji oluşturan benzersiz yetenekleri vardır ve bunlar, bir araya getirmek ve tetiklemek için mutlak bir zevk olan, yıkıcı biçimde aşırı güçlü kombinasyonlar oluşturur.

Başından sonuna kadar, Inscryption hikaye anlatımı ve oynanışta parlayan bir başarıdır ve Inscryption'ın ilk eylemi bu başarının en güçlü, en çekici ve bağımlılık yaratacak şekilde en eğlenceli kısmıdır. İncelememde, oyunun bittiğine yakındım, oyunu sonsuz bir güverte inşası ve patron dövüşleri döngüsüne sokmanın bir yolu olmasını diledim. Kaycee'nin Modu, benim ve diğer pek çok kişinin isteğine bir cevaptır.