İLGİLİ HABERLER Survivor kim elendi? 2022 Survivor kim elendi? Survivor All Star sürgün adasına kim gitti? İdo Tatlıses kimdir? İdo Tatlıses kaç yaşındakimin oğlu ve nereli? İdo Tatlıses hayatı ve albümleri (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları google arama motoru üzerinden arama yapmaya gelen vatandaşlar Google ekranına 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel doodle ekranı ile karşılaştı. Önemli günlere özel doodle hazırlayan Google 14 Şubat'ı da boş geçmedi. 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel olarak video içerikli doodle hazırladı. Peki, Sevgililer Günü doodle ekranı nedir? 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları! haberimizde...

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ DOODLE EKRANI NEDİR?

Gündeme göre değişiklik gösteren ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören bu hizmetin detaylarını sizler için araştırdık. İnternet ortamında dünyanın en çok ziyaret edilen sayfası sizin de bildiğiniz üzere tartışmasız Google ana sayfasıdır. Google , internet araması, çevrimiçi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketidir. 1998 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Google'ın en bilindik çalışmalarından biri olan Doodle ziyaretçileri sürprizleriyle şaşırtıyor. Günün anlam ve önemini belirtmek için Sevgililer Günü kelimesinde olduğu gibi sürekli değişen sözcüklerle kullanıcı karşısına çıkan Doodle ziyaretçilerine bu alanda çok faydalı bir hizmet sunmuş oluyor. Yoğun iş temposundan gündeme dair gelişmelerden uzak kalan internet kullanıcıları Sevgililer Günü gibi popüler kelimelerinden Doodle sayesinde haberdar olup, önemli ve özel günlerden de geri kalmamış oluyor.

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.

Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir. Tahminlere göre 14 Şubat günü, tüm dünyada 1 milyar civarında kart gönderilmektedir. Bunun yanı sıra hediye alımlarından kaynaklı piyasada satışlar artmaktadır.

SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI 2022

- Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var...

- O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! Seni çok seviyorum. Sevgiler günümüz kutlu olsun sevgilim!

- Parlayan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

- Öyle biri olacak ki her şeyi unutturacak… Ve diyeceksin ki, bana içinde sen olmayan her şeyi unutturdun. Sen benim için işte öylesin aşkım sevgililer günümüz kutlu olsun.

- Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi ise sensiz olmaz.

- Ne istediysem sende buldum. Senden öncesi yok sanki seninle doğmuşum. Beni artık bende arama. Ben sen olmuşum sevdiğim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

- Verilebilecek en güzel hediyeydi, sevgilerin en yücesine tadılabilecek hazzın en doyumsuz olanıydı yaşadığım, koklanabilecek en güzel koku, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi yaşanmışlardan, duyulabilecek en ilk sıcaklık. Ve böylesi bir günde gelmesen de görmesen de sevmesen de en büyük mutluluk, sesini duyabilmek, binlerce teşekkür binlerce sevgi sana... Sevgililer Günümüz kutlu olsun...

- Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

- İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

- Bana hep soruyordun neden seni seviyorum demiyorsun diye. Her zaman söylenmez o söz. Hissederek söylemek gerek. O sözün sorumluluğunu almak gerek. İşte şimdi daha iyi anlıyorum. Bu kelimenin en çok yakıştığı insan. Seni deli gibi seviyorum.

- Sensiz bir gün güneşsiz bir gündür, sensiz bir gece aysız bir gecedir; Sensiz bir hayat, yaşamı olmayan bir hayattır. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

- Yüreğimde kötü duygular yoktur benim. Çünkü yüreğimde sen varsın. Sanma ki gittiğinde seni unuturum, ben nereye baksam orada sen varsın.

- Gözlerinin kahvesinden koy ömrüme, kırk yılın hatırına sen kalayım.

- Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin.

- Kim bilir hangi akşam güneşle beraber ben de söneceğim. Kim bilir hangi ellerden son suyumu içeceğim, belki görmeden öleceğim fakat yine de seni ebediyen seveceğim.

- Sevgimi sadece gökyüzü bilsin, çünkü oranın şahitleri sayılamayacak kadar çok ve sen öyle özelsin ki sana ancak yıldızlar şahitlik yapabilir!

- Gül yüzünün gülüşüne kurban olan bu can, CANAN için can olmuş, ey YAR.

- Güzelliğinin bahçesinde açan taze güller, süslemiş gülüşünü canım sevgilim.

- Yüzümde anlamsız bir gülücük, içimde sonsuz sevgi, güne keyifle başlayıp keyifle bitiriyorum. Bir şey var hayatımda anlayamıyorum, düşündüm de bir sen varsın seni arıyormuşum meğer ey Aşk! Sevgililer Günün kutlu olsun.

- Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

- Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

- Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını. Sevgililer günümüz kutlu olsun...

- Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat. Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Sevgililer günümüz kutlu olsun...

- Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var; onlar milyonlarca sen bir tanesin.

- Uzun lafın kısası diye demiyorum Seni kendimden bile fazla seviyorum.

- Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder, büyükleri yüceltir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi…

- Bir kurşun sesi kadar hızlı geçer hayat… Ama öylesine zordur ki kurşunu havada sevdayı yürekte tutmak.

- Bırak da seni ben seveyim. Yabancıya gitmesin gözlerin…

- Şimdi yoksun… Seni dilediğim gibi düşünebilirim, tutup elini öpebilirim uzun uzun. Kimseler ayıplamaz beni yokluğunda seni sevdiğimi anlayamazlar ki!

- Sevgililer günü mesajları, sevgili sözleri ve sevgililer günü sözleri! En güzel sevgililer günü sözleri

- Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet.

- Bir kuştun sen uçup uçup dalıma kondun ve ben sana hep çiçek açtım yine gel diye, ama sen bir rüzgara kapılıp gittin. Üşüdüm, kırıldım ama hiç unutmadım.

- Sen benim başımın belasısın. Ama bir belayı bu kadar çok sevebileceğimi asla düşünmezdim. Ne söylersen söyle, sen haklısın.

- Yüreğimde kötü duygular yoktur benim. Çünkü yüreğimde sen varsın. Sanma ki gittiğinde seni unuturum, ben nereye baksam orada sen varsın.

- Kime anlatsam sana olan büyük aşkımı ve sevgimi, kime bahsetsem senden, senin yerinde olmak istedi. Seni o kadar çok seviyorum ki sevgili, kimse senin gibi olmadı.

Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın derinliklerinde ki huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

- Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

- Parlayan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun.

- Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel… Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

- Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökkuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti… En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

- Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat. Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

- Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgârlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

- Ne zaman üzülürsen, başın sıkışırsa, ağlarsan, acıdan dayanamazsan hep beni ara. Seni seviyorum bunu sakın unutma.

- Bana hep soruyordun neden seni seviyorum demiyorsun diye. Her zaman söylenmez o söz. Hissederek söylemek gerek. O sözün sorumluluğunu almak gerek. İşte şimdi daha iyi anlıyorum. Bu kelimenin en çok yakıştığı insan. Seni deli gibi seviyorum.

- Öylesine yeni ve taze ki içimde ki sevgi. Yıllar geçtikte eskimeyecek. Sana olan bu kocaman aşkım, inan hiç bitmeyecek.

- Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

Haberler.com - Gündem Sevgililer Günü, Doodle, Gündem, Yaşam, Haberler Boğaziçi Gündem

Haber Editörü

ETİKETLER: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); YORUMLAR #comments .nav-link.active { color: #ffffff; background-color: #3f51b5 !important; border-color: none !important; } #comments .nav-tabs .nav-link { margin-bottom: -1px; background: 0 0; border: 1px solid transparent; border-top-left-radius: 0px !important; border-top-right-radius: 0px !important; } Website Yorumları Name Email Comment function comment_module(){ $(".comment_action .replay").click(function () { $("#replay_form").remove() var commentid = $('a',this).attr("data-comment"); var commentname = $('a',this).attr("data-comment-name"); console.log(commentname) var replay_form_template = ''+ ''+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' Name'+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' Email'+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' Comment'+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ''; $(this).closest(".comment_action").after(replay_form_template) grecaptcha.render('captcha_container', { 'sitekey': '6LcF9R0aAAAAAIDUsXEghGGiIsHVJHDHNsypH7GA' }); }) $(".comment_action .report").click(function () { var commentid = $('a',this).attr("data-comment"); var request = $.ajax({ url: "https://web.archive.org/web/20220213221816/https://www.bogazicigundem.com/theme/veni/reportCommnet.php", method: "POST", data: { commentid : commentid }, dataType: "HTML" }); request.done(function( response ) { console.log(response) }) request.fail(function( jqXHR, textStatus ) { }); }) } (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Bakırköy’de silahlı çatışma: 4 yaralı

Haber alınamayan genç ekipleri seferber etti

RTÜK: "İfade ve basın hürriyetine ilişkin hiç kimsenin tereddüt etmesine lüzum yoktur"

Kadir Topbaş ölümünün 1’inci yılında kabri başında anıldı

69 yıllık terzi Salim Özer'den gençlere tavsiye

Aşkın yolculuğu Hacı Bayram-ı Velî kimdir?  Hacı Bayram Veli’yi kim oynuyor? Aşkın yolculuğu Hacı Bayram Veli molla Numan kimdir, molla Numan’ı kim oynuyor?

Söylemez Kardeşler kimlerdir? Söylemez Kardeşler suç örgütü lideri Mustafa Söylemez kimdir?

TRT1’den ses getirecek Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli bu akşam başlıyor. Peki Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli nasıl bir dizi? Hacı Bayram-ı Veli’nin gençlik yıllarındaki Molla Numan karakterini kim canlandırıyor? Dizid

Silivri’de dehşet: Kardeşini ve yengesini vurdu

Polis cinnet geçirdi, 2 ölü 1 yaralı

Edirne’de feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Kendisine bilerek korona virüs bulaştıran Çek şarkıcı hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Maalesef İBB adeta 1994 yılında devraldığımız döneme geri dönmüştür”

Sağlık Bakanı Koca: “Omicron varyantının bulaşma hızı çok yüksek”

Son 24 saatte korona virüsten 188 kişi hayatını kaybetti

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); window.onload = function() { comment_module() }; Boğaziçi Gündem Gazetesi

BOĞAZİÇİGÜNDEM

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40143581-1'); SON DAKİKA KKTC’deki Falyalı cinayetinde kullanılan uzun namlulu silahlar bulundu Sultangazi’de polise saldırıda gözaltına alınan 26 şüpheli tutuklandı ‘Kesişme: iyi ki varsın Eren’ filminin Bayrampaşa galası gerçekleştirildi Ermenistan’daki depremle ilgili Artvin Valiliğinden açıklama: 14 Şubat burç yorumları bugün! Haftasonu sağlık, iş, aşk, evlilikte burçları neler bekliyor? Sevgililer Günü Doodle Ekranına Taşındı! 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları! Eyüpsultan TEM Otoyolu’nda zincirleme trafik kazası: 3 yaralı Ahmet Ağaoğlu'dan şampiyonluk açıklaması, "Şampiyonluk söylemleri için çok erken" Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesi Burj Khalifa’ya Türk bayrağı yansıtıldı Survivor kim elendi? 2022 Survivor kim elendi? Survivor All Star sürgün adasına kim gitti? get_weather() get_currency() !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220213221816/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1d'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-187142073-1'); ×