" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Apple'ın duvarlarla çevrili bahçesinde yaşıyorsanız, Belkin Wemo Görüntülü Kapı Zili en iyi giriş noktasıdır. Sony, PS4 sahiplerine Horizon Forbidden West'i kısa bir kliple oynayabileceklerini kanıtladı

Samsung, merakla beklenen Galaxy S22 serisini duyurdu, ancak yeni akıllı telefonları ön sipariş vermeye çalışan birçok kişi, satın alma işlemlerini gerçekten tamamlayamadıklarını bildirdi. Birçoğu sorun bildiriyor veya ödeme sırasında süresiz olarak yükleniyor gibi görünen boş bir ekran ve aynı zamanda hem kilitli hem de kilitsiz telefon modellerinin birkaç kombinasyonunu satın almaya çalışırken sorunla karşılaştığım yer burası.

Buradan Twitter'da Samsung'un destek hesabına yazarak yardım isteyen kişilere yalnızca birkaç örnek:

@SamsungMobileUS @SamsungSupport < br/>S22 ultra için ön sipariş veremiyorum. Ne zaman kasaya bassam. Biraz yükleniyor ve "Şu anda isteğinizi işleyemiyoruz" diyor.

— Samiuddin (@9sami98) 9 Şubat 2022

Gerçekten bir #GalaxyS22 Plus sipariş etmek istiyorum ama web sitesi, ister mobilde ister bilgisayarda, @SamsungMobileUS @SamsungSupport pic.twitter, son adımda bana bir hata sayfası atmaya devam ediyor. com/EwSf2JiRRX

— MandaShow (@AmyNalzy) 9 Şubat 2022

@SamsungSupport merhaba, ben' en az iki saattir ön sipariş vermeye çalışıyorum ama ödeme zamanı geldiğinde sayfa dönüyor ve sonunda sepetinizin boş olduğunu söylüyor.

— kader. (@iamyourdestinie) 9 Şubat 2022

Samsung'un destek hesabı, DM'ye yapılan istekler ve şirketin e-ticaret ekibini arama önerileri dahil olmak üzere yanıtlar değişse de, bize ulaşan kişilere yanıt veriyor. Bu adımların atılmasının tamamlanmış bir satın alma işlemine yol açıp açmayacağı belli değil. Bir Samsung sözcüsü, The Verge'den gelen yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Yine de yeni S22 telefonlarından birini ön sipariş vermek istiyorsanız, yapabileceğiniz bir sürü başka mağazayı listeledik. cihazları alın. Ve Note benzeri Galaxy S22 Ultra ve S22 / S22 Plus'a ilk bakışımızı kontrol ettiğinizden emin olun.

İlgili: Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü