(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); İLGİLİ HABERLER Gökyüzünün kızıllığı eşliğinde muhteşem dans Milyonluk kuyumcu soygununda tutuklu sayısı 3’e yükseldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Kişisel koruyucu tedbirlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Aşı, maske ve mesafe en önemli gücümüz” dedi.

Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Omicron varyantının bulaşma hızı çok yüksek. Kişisel koruyucu tedbirlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Aşı, maske ve mesafe en önemli gücümüz. Maskeyi kalabalık ortamlarda aklımızdan da yüzümüzden de çıkarmayalım.

Artan vaka sayıları sebebiyle hastaneye yatan sayısında bir miktar artış gözleniyor. Endişeye mahal verecek olumsuz bir durum olmasa da tedbirde ısrar etmek gerekiyor” ifadelerine yer verdi.
(Musa Erdoğan / İHA)

ETİKETLER: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); YORUMLAR #comments .nav-link.active { color: #ffffff; background-color: #3f51b5 !important; border-color: none !important; } #comments .nav-tabs .nav-link { margin-bottom: -1px; background: 0 0; border: 1px solid transparent; border-top-left-radius: 0px !important; border-top-right-radius: 0px !important; } Website Yorumları Name Email Comment function comment_module(){ $(".comment_action .replay").click(function () { $("#replay_form").remove() var commentid = $('a',this).attr("data-comment"); var commentname = $('a',this).attr("data-comment-name"); console.log(commentname) var replay_form_template = ''+ ''+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' Name'+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' Email'+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' Comment'+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ''; $(this).closest(".comment_action").after(replay_form_template) grecaptcha.render('captcha_container', { 'sitekey': '6LcF9R0aAAAAAIDUsXEghGGiIsHVJHDHNsypH7GA' }); }) $(".comment_action .report").click(function () { var commentid = $('a',this).attr("data-comment"); var request = $.ajax({ url: "https://web.archive.org/web/20220129172045/https://www.bogazicigundem.com/theme/veni/reportCommnet.php", method: "POST", data: { commentid : commentid }, dataType: "HTML" }); request.done(function( response ) { console.log(response) }) request.fail(function( jqXHR, textStatus ) { }); }) } ÇOK OKUNANLAR ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Cinayetin baş şüphelisi Kadir Yasak da yakalandı

Avukatın katilleri yakalandı

Ablasını öldüren sanık: “İçindeki şeytanı öldürmek için yaptım”

HÜRKUŞ’lar ilk kez görüntülendi

Ortaköy’de feci yangın: 1 ölü

Kar kalınlığı 82 santimetreye ulaştı

Yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze’nin anne ve babası gözaltında

Avukat Dilara Yıldız eski nişanlısı tarafından öldürülmüştü cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Ünlü şovmen Karacan, Defne Joy Foster’ın FETÖ kurbanı olduğunu iddia etti

Gamze’nin annesi: ″Çocuğumu öldürmüşler″

Bursa-İstanbul otobanındaki kameraya böyle yansıdı

Kendisine bilerek korona virüs bulaştıran Çek şarkıcı hayatını kaybetti

Bingöl’de köpek sürüsü, evine giden adama saldırdı

Sağlık Bakanı Koca: “Omicron varyantının bulaşma hızı çok yüksek”

Genç kız saçından tutarak yere yatırdığı arkadaşını acımasızca dövdü

window.onload = function() { comment_module() }; Boğaziçi Gündem Gazetesi

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : SON DAKİKA Gökyüzünün kızıllığı eşliğinde muhteşem dans Milyonluk kuyumcu soygununda tutuklu sayısı 3’e yükseldi Batuhan Kör: “Hakkınızı helal edin!” Fenerbahçe’den neşeli çalışma Göç İdaresi Genel Başkanlığından Fatih Altaylı’nın iddialarıyla ilgili yalanlama Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu Büyük Birlik Partisi 29 yaşında İtalya’da cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki çıkmaz devam ediyor Burak Elmas: ″Biz buradayız, görevimizin başındayız″ Oynadığı tüfek arkadaşının sonu oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Muhalefetin tek gündemi kimin nereye hangi sıra ile oturacağı” get_weather() get_namaztime() get_currency() !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220129172045/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1d'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-187142073-1'); ×