" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Netflix, kripto para aklayan çift için belgesel sipariş etti PSA: Mikrofonunuzu açık tutan bir hatayı düzeltmek için Mac'te Zoom'u güncelleyin

Yönetmen Jordan Peele'nin Universal's Nope'u, vizyona bu kadar yakın olan ve halk hakkında hiçbir şey bilmeden bu kadar popüler olan ender modern filmlerden biri.

Bu tür bir gerilim oluşturmak, stüdyo açısından her iki şekilde de gidebilecek büyük bir kumar, ancak Nope'un ilk fragmanı kesinlikle Peele'nin gittiği ve tekrar yaptığı izlenimini yaratıyor - burada “o”, “hayal edilen” anlamına geliyor. korkunç bir şey ortaya çıkardı ve onu hepimizin takıntılı olacağı bir sanat eserine dönüştürdü.”

Nope'un ilk fragmanı, günlerini atlarla çalışarak geçiren Daniel Kaluuya ve Keke Palmer'ın iki sığır çiftliği karakterini tanıtıyor. film prodüksiyonları için profesyonel at bakıcıları olarak büyütmeyi hayal ederken. Tam ikili büyük bir kırılmanın eşiğindeymiş gibi göründüğünde, yerel hayvanları ürkütmeye başlayan garip bir atmosferik anomali iner ve en azından insanların bir kısmı bunu “kötü bir mucize” olarak düşünmeye başlar. ” Bir tür UFO gibi görünen şeyin en kısa çekimleri, Nope'un Dünya ile temas kuran uzaylılar hakkında bir film olduğuna işaret edebilir, ancak hikayenin sadece bir grup insanın bir katil tarafından gerçekten terörize edilmesiyle ilgili olması da mümkün. atların iş yapmak istemediği bulut.

Nope'da ayrıca Steven Yeun, Barbie Ferreira, Brandon Perea ve Michael Wincott yer alıyor. 22 Temmuz'da vizyona giriyor.

Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü