Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Bayern Münih maçının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Dünkü sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Her anımda, her maçta insanların sevgisine fazlasıyla minnettarım. Bu projeye inanıyorum ve bu kulübe büyük zaferler kazandıracağından eminim" ifadelerini kullandı.
Galatasaray ile Bayern Münih arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçının ardından, sarı-kırmızılıların tek golünü kaydeden Arjantinli golcü Icardi, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Oynanan oyunla gurur duyduğu için güne mutlu başladığını söyleyen 30 yaşındaki golcü, Galatasaray’da büyük zaferler kazanacağına da inandığını belirtti.
Mauro Icardi, yaptığı açıklamada, “Günaydın Aslanlar. Bugün güne bu fotoğrafla başlamak istiyorum, bu kulüp için çok önemli, çok temsili ve çok özel bir poz. Şampiyonlar Ligi’nde en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir Avrupa maçında alınan mağlubiyetten sonra sessiz kalmak ve işimize bakmak kolay olurdu. Ama bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Dünkü sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Her anımda, her maçta insanların sevgisine fazlasıyla minnettarım. Bu projeye inanıyorum ve bu kulübe büyük zaferler kazandıracağından eminim, çünkü projenin arkasında duran çalışanların her biri yürekten ve tutkuyla en iyisini veriyor” ifadelerine yer verdi.