" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Sahte NFT sorunu daha da kötüye gidiyor Spotify'ın CEO'su bir misyon beyanı için şirket büyümesini karıştırdı

Savathûn ön plana çıkmaya hazır. Yedi yıldan fazla bir süredir Cadı Kraliçesi ile alay ettikten sonra, Destiny 2: The Witch Queen, oyuncuların bir süredir Destiny hikayesinin büyük bölümlerini etkilemek için hile ve yalanlar kullanan Savathûn ile karşı karşıya geldiğini görecek. Bungie, bugün yayınlanan yeni bir video belgeselde The Witch Queen ve yaklaşmakta olan Season of the Risen hakkında bazı son dakika ayrıntılarını sunuyor.

Destiny 2'nin en son genişlemesi, şimdiye kadarki en büyük genişlemelerden biri gibi görünüyor ve şu ana kadarki en büyük genişlemelerden biri gibi görünüyor. Toplam 50 yeni silah, altı yeni egzotik zırh parçası, benzersiz ve güçlü egzotik silahlar ve Bungie'nin zindanlar, baskınlar ve diğer zorlu içeriklerden öğrendiği her şeye dayanan bir kampanya ile Bungie'nin en iyi yaptığı şey. Mevcut veya geri dönen bir Destiny 2 oyuncusuysanız, Season of the Risen'a girerken bilmeniz gereken en önemli şey, Savathûn'un ışığı çaldığıdır ve bu sezon tamamen Cadı Kraliçe'nin ışığı nasıl sifonlayabildiğiyle ilgilidir. gardiyanlar ve Savathûn'un ve onun ölümsüz ordusunu durdurma savaşı.

Savathûn'un Lucent Brood of Hive Lightbearers'ı ile dolu bu yeni ama tanıdık düşman türü, genellikle sadece muhafızlara ayrılmış süper güçleri kullanma yeteneğine sahip. Bir Hive savaşçısı Titan gibi Void kalkanları fırlatabilir ve Hive askerleri tıpkı bir Warlock gibi Arc yıldırım fırtınaları yaratabilir. Güneş bıçaklarını tıpkı bir Avcı gibi fırlatan Yardımcılar bile var.

Bu bölge aşırı büyümüş bataklıkları, kesinlikle yaklaşan baskına ev sahipliği yapacak devasa bir sarayı içeriyor ve genel olarak, çok Dreadnaught 2.0 havası var. o. Savathûn'un Taht Dünyası, Bungie'nin genellikle egzotik görevlerde gördüğümüz içerik türüne veya zindanlarda bulunan mekaniklere daha fazla eğilmesiyle, The Witch Queen kampanyası boyunca ortaya çıkarılacak birçok sır içerecek. Oyuncular, geçen yılki Seçilmiş Sezonun kötü adamı Caiatl ile bile takım kuracaklar.

Acele güçlerini yükseltmek için kampanya görevlerinde koşan Destiny 2 oyuncuları yerine, gardiyanlar kendi yollarını düşünmek zorunda kalacaklar. Cadı Kraliçe kampanyası aracılığıyla ve yalanların kraliçesi Savathûn'un hilesinden kaçının. Destiny 2'nin 30. Yıldönümü zindanı bir şeyse, yürüdüğünüz yere dikkat edin.

Bungie ayrıca Destiny 2: The Witch Queen oyuncularının yeni bir efsanevi kampanya seçeneğiyle zorluk seviyelerini yükseltmesine izin veriyor. .

Bungie ayrıntılı silah işçiliği ve geçen hafta bazı sandbox değişiklikleri ve bu yeni video belgesel, Savathûn'un kendi kullanımı için güçlü bir silah çalmaya çalışmasından kaynaklanan yeni Glaive özel silahlarına çok daha yakından bir bakış sunuyor. Glaive, bir mermi silahı, bir kalkan ve bir yakın dövüş silahıdır. Bu benzersiz yetenek seti, onu Destiny 2'de bulunan kılıçlardan ayırır ve onu düşmanlara karşı birinci şahıs olarak kullanırsınız. Glaive'in mermi kısmını hedeflemeniz ve zamanlamada ustalaşmanız, gardiyanların öğrenmesi için yeni bir beceri eklemeniz gerekecek. Yeni Glaive silahı Destiny savaşını yeniden şekillendirecek. Image: Bungie

Ayrıca bu ayın başlarında Destiny 2: The Witch Queen'e giden bazı yeni egzotik silahlara da göz attık. Bungie'de kıdemli bir sistem tasarımcısı olan Andrew Veen tarafından "ekranda komik miktarda mermi" olarak tanımlanan 20'ye kadar patlayıcı mermiye sahip bir Grand Overture makineli tüfek var. Yeni Parazit silahı, artan miktarda hasara sahip solucanları ateşleyecek ve Osteo Striga, Diken benzeri bir toksik patlamaya sahip yeni bir hafif makineli tüfek.

Void alt sınıflarının devasa yeniden çalışması, artık Titanların, Warlock'ların ve Avcıların tümünün baskılayıcı bombalar kullanmasına izin veren Stasis benzeri bir özelleştirme sistemi görüyor. Bunlar, yeni Hive Lightbearers'a karşı ve Destiny 2'nin pota oyuncusuna karşı oyuncu modunda çok faydalı olacak. Savathûn ile savaşmaya hazır olun. Resim: Bungie

Destiny 2 oyuncuları, yeni yeteneklerin kilidini açmak için ayrı yönler ve Void alt sınıfının her bir parçasını daha da özelleştirmek için parça sistemi ile bu yeni Void sistemi ile tamamen yeni şekillerde zanaat yapabilecekler. Warlock'lar, düşmanlara hasar verdiğinizde onlara doğru uçan ve onları sizin için zayıflatan bir Void ruhu yaratmak için bir yarık oluşturmanıza izin veren yeni bir Child of the Old Gods yönüne sahip olacaklar. Titanlar ayrıca, yakın dövüş takıntılı sınıfın bir Void barikatı oluşturmak için nöbetçi kalkanlarını yere çarpmasını sağlayan yeni bir özellik olan Bastion'a da sahip olacak.

Geri kalan Arc ve Solar alt sınıfları da 2022 boyunca benzer bir elden geçirilecek. , Bungie, Solar'ın iyileştirici ve yakıcı yönlerine ve Arc'ın zincirleme ve yıldırım yönlerine odaklanıyor.

Her sınıf ayrıca The Witch Queen'de iki yeni zırh ekzotiği alacak.

Titanlar için Hoarfrost-Z sandığı, bir barikatın yerini dev bir durağanlık duvarı ile değiştirirken, Warlock'lar gelişmiş arama özelliğine sahip ek bir coldsnap bombası ile Osmiomancy eldivenleri alacak. Egzotik avcı stasis zırhı şimdilik bir sır olarak kalıyor, ancak bu sınıf, Arc alt sınıfıyla eşleşecek ve mermileri artan hasarla yansıtacak bir Blight Ranger miğferi alacak.

Warlock'lar süper olmak üzere gibi görünüyor. Devouring Rift ayakları sayesinde Season of the Risen'da güçlü. Bu egzotik zırh parçası, Warlock'ların oyun sonu içeriğinde çok faydalı olacak güçlendirici yarıkları ile iyileşmesini sağlar. Şimdi, bunu PvP'de hayal edin. Ah ah.

Kader 2: The Witch Queen kesinlikle ilgi çekici bir kampanya ve Destiny 2 hayranlarının aylar hatta yıllar boyunca beklediği içerik türünü içerecek gibi görünüyor. Bu, Forsaken'dan bu yana en büyük genişleme olabilir ve şimdiden 1 milyon ön sipariş rekoru gördü.

Gelmiş geçmiş en iyi görünen Destiny genişletmesi de olabilir. Bungie, özellikle modern oyunlarda çok daha iyi kenar yumuşatma ve hatta ışın izleme bulacağınız bir çağda, oyun motorunu güncellemek ve oyunun görsel olarak taze görünmesini sağlamak için uğraşmak zorunda kaldı.

"Kısmen bu süreçleri ve en iyi uygulamaları iyileştirmeye devam eden yatırımımız nedeniyle The Witch Queen'in bugüne kadarki en iyi görsellerimizden bazılarını sunduğunu düşünüyoruz."

Destiny 2'ye ve Destiny 2'den geçiş yapmak HDR oynatıcılar için iyileşecek. veya birden fazla monitöre sahip olanlar için Hawbaker, "Diğer motor güncellemelerini, sürümün bölümlerini bozmadan tartışmak zor" diyor.

Düşmanların artık kendi süper güçleri var. Resim: Bungie

Destiny 2'nin yeni içeriğe aç sadık bir hayran kitlesi var, peki ya yeni oyuncular? Bungie, yedi yıllık genişleme ve anlatılardan sonra yeni Destiny oyuncuları için zorlayıcı bir deneyim yaratmak için mücadele etti. Oyuna yeni başladıysanız veya oyuna geri dönüyorsanız, The Witch Queen'in genellikle kafa karıştırıcı bir deneyimi iyileştirmeye yardımcı olması gerekiyor.

"Sürümde ele alınan anlatı temaları, Destiny'nin özüdür ve bunlar, yazılı ve sözlü bir şekilde yazılmış ve yapılandırılmıştır. Bungie'de Destiny 2'nin proje lideri Blake Battle, yeni oyuncular için harika bir anlatı olduğuna inandığımızı açıklıyor.

Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü