" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER İşte şu anda en iyi iPad fırsatları Yargıç, iddia edilen Bitcoin aklayıcısı Razzlekhan'ın kefaletle serbest bırakılmasını emretti

Kabul edelim: çoğumuz daha önce Sevgililer Günü için hediye almayı ertelemişizdir. Neyse ki, özellikle nereye bakacağınızı biliyorsanız, 14 Şubat Pazartesi gününden önce bir şeyler almak için hala zamanınız var. Doğru hediyeyi bulmanıza yardımcı olmak için, zamanında teslim edilecek birkaç fikri bir araya getirdik. Bunlar arasında Amazon'un Echo Show 8'i gibi akıllı ekranların yanı sıra retrodan ilham alan anlık kameralar, AirPod'lar ve hatta taşınabilir bir mesaj tabancası yer alıyor.

 

Son dakikaya kadar bekleyenler için dijital hediye kartları ve oyunlar da dahil olmak üzere bazı dijital hediye fikirleri ekledik. Ve daha fazla öneriye ihtiyacınız olursa, her zaman 2022 Sevgililer Günü hediye rehberimize göz atabileceğinizi unutmayın. Orada, hem teknoloji hem de teknoloji dışı yelpazeyi kapsayan, bazıları yalnızca 10 ABD dolarından başlayan çeşitli fikirler bulacaksınız.

 

Zamanında gelmesi (gereken) birkaç hediye

 

 

Amazon'un ikinci nesil Echo Show 8'i şunlara erişim sağlar: Amazon'un Echo hoparlörleriyle aynı Alexa yeteneklerine sahiptir ve çeşitli kullanım durumlarına hizmet edebilecek harika bir hediyedir. Partneriniz veya arkadaşınız akıllı ekranı örneğin dijital fotoğraf çerçevesi olarak kullanabilir veya Zoom aramaları yapmak, video izlemek veya çok sayıda akıllı ev cihazını kontrol etmek için kullanabilir. 2021 modelinde ayrıca, önceki modele göre geliştirilmiş 13 megapiksel kamera ve daha hızlı performans bulunuyor; bu, çoğu insan için en iyi akıllı ekran olduğunu düşünmemizin birçok nedeninden biri.

Normalde 129,99 ABD Doları olan Echo Show 8, şu anda Best Buy'da tüm zamanların en düşük seviyesi olan 89,99 ABD Dolarına satılmaktadır. Perakendeci ücretsiz kargo bile veriyor, bu nedenle tatil için zamanında almak için fazladan ödeme yapmanız gerekmeyecek.

Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü