ING Türkiye, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı anlamlı reklam filminde, yıldız voleybolcu Melissa Vargas ile Cumhuriyet’in tüm farklılıkları kucaklamasını ve fırsat eşitliği sunmasını kutluyor.

Farklılıkları kapsayıcı bir anlayışı benimseyen, fırsat eşitliğini destekleyen ve “Kalıpların dışında hayatın içinde” söylemiyle öne çıkan ING Türkiye, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını marka değerleriyle örtüşen anlamlı bir reklam filmiyle kutladı. “ING, kalıpların dışında Cumhuriyet’in değerlerinin yanında” diyerek Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlayan marka, hazırladığı reklam filminde, kalıpların dışında başarılarıyla herkesi gururlandıran yıldız voleybolcu Melissa Vargas ile Cumhuriyet’in tüm farklılıkları kucaklamasına ve fırsat eşitliği sunmasına dikkat çekiyor.

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı’nın başarılı oyuncusu Melissa Vargas reklam filminde, “ING’nin Cumhuriyet kutlama filminde neden ben varım?” sorusunu Cumhuriyet’in getirdiği özgürlüklere vurgu yaparak cevaplıyor. Cumhuriyet’in sunduğu fırsat eşitliği sayesinde özgürce yaşamanın kutlandığı filmde, Atatürk’ün “Cumhuriyet, bilhassa kimsesizlerin kimsesidir” sözüne vurgu yapılıyor. Ayrıca, Vargas, Cumhuriyet’in tüm farklılıkları kucaklayan yapısı sayesinde Türkiye’de istediği kişi olabilmeyi, kız çocuklarına ilham olabilmeyi ve onlarla aynı takımda oynama fırsatını bulmayı başarabildiğini belirtiyor.