" itemprop="articleBody"> Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Yılbaşı öncesi Ankara’da DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 12 kişi şüpheli yakalandı
Ankara’da yıl başı öncesinde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 12 kişi şüpheli yakalandı.

......
81 ilde “ZEHİR-2” kod isimli operasyon başlatıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı ekipleri sahte/kaçak alkollü içki üreten ve bunları piyasaya süren suç gruplarına yönelik 81 ilde “ZEHİR-2” kod isimli operasyon başlattı.

....
Kop dağında kar ve tipi ulaşımı olumsuz etkiledi
Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu’ya bağlayan en önemli karayolu güzergâhlarından 2409 rakımlı Kop dağı geçidinde etkili olan kar yağışı, tipi ve sis nedeniyle ağır tonajlı araçlar ilerlemekte güçlük çekti.
......

Şiddetli kar fırtınası, Palandöken’de kayak yapanlara zor anlar yaşattı
Erzurum’da şiddetli kar fırtınası Palandöken Kayak Merkezinde kayak yapan yerli ve yabancı turistlere zor anlar yaşattı. Fırtınada görüş mesafesi düşerken kayakseverler ayakta bile durmakta zorlandı.

....
Erzurum’da şiddetli fırtına hayatı felç etti, okulların çatıları kağıt gibi uçtu
Erzurum’da çıkan şiddetli fırtına hayatı felç etti. Okul çatıları uçarak bahçelere savrulurken, başka bir binanın uçan çatısı ise araçları ve evlerin pencerelerini parçaladı.

.....
İki sürücünün yol verme kavgasını vatandaşlar güçlükle ayırdı
Esenler’de servis şoförü ile aracını cadde üzerinde bırakan su satıcısı arasında kavga çıktı. Yumrukların konuştuğu kavgayı araya giren vatandaşlar güçlükle ayırabildi. Kavga anı ise kameraya yansıdı.
.....

Amatör maçta ortalık savaş alanına döndü!
Zonguldak’ta amatör ligde lider Gelikspor ile ikinci sırada yer alan Çaycumaspor maçında olaylar çıktı. Tribünde birbirlerine şişe atarak başlayan olaylar stadın dışına taştı. Olaylara havaya ateş açılarak müdahale edildi. Tekmelerin havada uçuştuğu kavgada jandarma ekipleri takviye geldi. Gelikspor kafilesinin stattan ayrıldığı sırada otobüsü taşlandı. Otobüsteki futbolcular taşların hedefi oldu.

....
Filipinler’i vuran Rai Tayfun’unda can kaybı 208’e yükseldi
Filipinler’de büyük bir yıkıma neden olan Rai Tayfun’unda hayatını kaybedenlerin sayısı 208’e yükselirken 52 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
...
Rusya’da seyir halindeki araç kaynar su çukuruna düştü
Rusya’da seyir halindeki bir araç, tamir edilmek için açılan şehrin sıcak su şebekesi çukuruna düştü.
(İHA)