" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Samsung Galaxy S22, S22 Plus ve S22 Ultra nereden satın alınır? "RealityOS" Apple'ın en yeni işletim sistemi mi olacak?

Garmin başka bir çok sporlu akıllı saat serisiyle geri döndü. Instinct 2 serisi, "sağlam bireyselciler" için faturalandırılıyor, ancak bu sefer ilginç bir bükülme var. Şirket, akıllı saatin güneş enerjisi modellerinin güneş enerjisi teknolojisindeki iyileştirmeler sayesinde sınırsız pil ömrü elde edebileceğini söylüyor.

Garmin bir süredir solar şarjla uğraşıyor. Bu özelliği Fenix ​​6 Serisi ile tanıttı ve daha sonra orijinal Instinct dahil olmak üzere diğer saatlere genişletti. Geçen ay amiral gemisi Fenix ​​7 Serisini piyasaya sürdüğünde Garmin, solar şarj teknolojisini büyük ölçüde geliştirdiğini belirtti. Şimdi bu gelişmeleri orta sınıf Instinct 2 serisine getiriyor.

Bununla birlikte, sınırsız pil ömrü cesur bir iddiadır - özellikle de çok aktif dış mekan meraklılarına hitap eden bir saat için. Ve elbette, ince baskılar da var.

Sınırsız pil ömrü, akıllı saat modundayken yalnızca daha büyük 45 mm Instinct 2 Solar modellerinde kullanılabilir - bu nedenle, sağlığı izlemek ve bildirimleri iletmek, ancak koşma gibi etkinlikleri izlemek değil . Ayrıca Garmin, bu "sınırsız" iddiaya dayanarak, 50.000 lüks koşullarda günde üç saat dışarıda kalıyor. Bağlam için, doğrudan güneş ışığı 32.000 ila 100.000 lüks arasında değişebilir. Dolaylı güneş ışığı 10.000 ila 25.000 lüks arasındadır. Temel olarak, bu, bileğinizi doğrudan güneşe doğrultmanız gerekmediği anlamına gelir, ancak bu sınırsız iddiadan yararlanmak için muhtemelen her gün birkaç saat dışarıda olmanız gerekir.

Buna rağmen, Instinct 2 serisinin tamamı etkileyici pil ömrüne sahiptir. Garmin, akıllı saatlerin akıllı saat modunda dört haftaya kadar sürekli kullanım sağladığını söylüyor.

Elektrik kirecinde Instinct 2 Solar. Resim: Garmin

Instinct 2'nin sonsuz versiyonları olmasaydı Garmin olmazdı. Saat iki boyutta gelir: standart 45mm ve daha küçük bileklere sahip kişiler için 40mm Instinct 2S. Garmin ayrıca saatlerin Surf, Tactical ve Camo versiyonlarını da çıkarıyor. Surf sürümü, su sporları meraklılarına yöneliktir ve sörf, rüzgar sörfü ve kiteboard için aktivite profilleri ekler. Ayrıca kullanıcıları gelgitler ve okyanus koşulları hakkında günceller. Taktik sürüm "askeri personel arasında popülerdir" ve gizli mod ve gece görüş gözlüğü uyumluluğu gibi özelliklere sahiptir. Camo baskısında... kamuflaj desenleri var. Her renk kombinasyonuna girmeyeceğiz çünkü açıkçası çok uzun sürecek. Garmin, saatin Your Watch, Your Way programıyla uyumlu olacağını, böylece toplam 240 tasarım kombinasyonu için çerçeve ve kayışları özelleştirebileceğinizi söylüyor.

Tüm saatler çizilmeye karşı dayanıklı cama sahiptir ve termal ve şok direnci için askeri standartlara göre üretilmiştir. Ayrıca 100 metreye kadar suya dayanıklıdırlar. Ancak özelliklerin yanı sıra, Instinct 2 Serisi de bazı sağlık yükseltmeleri alıyor. Artık dönemleri ve hamileliği izleyebilecek, uyku ve stresi izleyebileceksiniz. Garmin ayrıca VO2 max ve fitness yaşı gibi ölçümler ve daha önceden yüklenmiş egzersiz aktiviteleri ekliyor. Ayrıca, antrenman yükünüz ve toparlanmanız hakkında bilgiler de içerecektir. İçiniz rahat olsun diye Garmin, acil durumda iletişime geçilecek kişilere adınızı ve konumunuzu mesaj olarak gönderebilen olay algılama özelliğini de ekliyor. Instinct 2 artık Garmin Pay'i de destekleyecek. Fiyatına göre çok iyi bir saat.

Instinct 2'nin tüm sürümleri şu anda 349,99 dolardan başlayan fiyatlarla mevcut, ancak renklerinizi özelleştirmek istiyorsanız biraz daha beklemeniz gerekecek. Garmin, Instinct 2 Series'in Your Watch, Your Way sitesine tam olarak ne zaman geleceğini belirtmedi, ancak "kısa süre içinde satışa sunulacağını" söyledi.

Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü