İLGİLİ HABERLER MoviePass'in CEO'su metaverse'de yer almak istiyor Bu LG 27 inç QHD oyun monitörü yeni bir düşük fiyata ulaştı

Pazartesi günü, IRS, ID.me tarafından sağlanan üçüncü taraf yüz tanıma hizmetlerini kullanmaktan vazgeçeceğini ve yeni öne çıkan satıcı için yoğun bir inceleme dönemini sona erdireceğini belirtti. Ancak şirket içinde, çalışanlar ve yöneticiler çok farklı zorluklarla uğraşıyor.

Dahili belgeler ve eski ID.me çalışanları, şirketin 2021 boyunca düzensizlik ve personel sıkıntısı ile kuşatıldığını söylüyor. otomatik sistemler, şirketin iş gücü arasında, özellikle de algoritmalar başarısız olduğunda devreye girmek zorunda olan insan doğrulama çalışanları arasında gerilim yarattı. Şu anda bile şirket, başvuru sahiplerinin doğrulanması için 27 eyalet düzeyindeki sigorta dışı istihdam programı adına çalışan ABD genelinde hak sahiplerinin sosyal yardımlara nasıl eriştiği konusunda merkezi bir rol oynuyor ve altta yatan sorunlar çözülmekten çok uzak.

The Verge ile konuşan mevcut ve eski çalışanlar, hizmetlerine yönelik dalgalanan talebe ayak uydurmak ve bir dizi olumsuz baskıyla mücadele etmek için politikaları hızla değiştiren “sürekli kriz modunda” olarak tanımlanan bir şirketin resmini çiziyor. Özellikle, insan inceleme kapasitesi eksikliğinin şirket için bir tıkanıklık noktası olduğunu ve bunun strese, baskıya ve kalite standartlarını karşılayamamasına yol açtığını söylüyorlar.

"kalıcı kriz modu"

Şirket için beklenmedik bir zorluk. genellikle otomatik olarak görülen ve otomatik sistemleri geniş ölçekte desteklemek için ihtiyaç duyulan genellikle göz ardı edilen işçilere işaret eden bir biyometrik sistem.

"Yüz tanıma gibi bir teknoloji işe yaramadığında, ki bu orantısız bir şekilde kadınlar ve beyaz olmayan insanlar için işe yaramazsa, bunun bir insani maliyeti vardır ve bu tür yedekleme sistemleri başarısız olduğunda bu maliyet artar."