İLGİLİ HABERLER Google'ın Privacy Sandbox reklam izleme revizyonu, büyük düzenleyici engeli ortadan kaldırıyor Google, iş odaklı Google Plus'ın yerine geçen Currents'ı kapatacak

Android 13'ün ilk geliştirici önizlemesi, uzun süredir şüphelendiğimiz şeyi doğruladı: bu yılki Android güncellemesinin tatlı tabanlı kod adı "Tiramisu". 9to5Google, kod adını ilk geliştirici önizlemesinde "Telefon hakkında" menüsündeki "Android Sürümü" altında gördü. İtalyan tatlısı, geçen yıl Temmuz ayından bu yana taahhütlerde boy gösteriyor.

Her ne kadar Android'in her sürümü, 2019'daki Android 10'dan bu yana herkese açık bir şekilde bir tatlıdan sonra adlandırılmamış olsa da, gelenek hâlâ canlı ve Google'da dahili olarak iyi durumda. . Android 10 Quince Tart, Android 11 Red Velvet Cake ve Android 12 Snow Cone idi.

Android 10 Quince Tart idi

Artık Google'ın Tiramisu'yu kod adı olarak kabul ettiğini bildiğimize göre yapamayız. yardım edin, ancak dikkatimizi Android 14'ün hileli U tabanlı seçeneklerine çevirin. Vikipedi, görünüşe göre Güneydoğu Avrupa'da popüler olan, çörek benzeri bir "Uštipci" tatlısı olduğunu ve Filipinler'in "Otap"ının bazen "Otap" adını kullandığını söylese de, "ters kek" aklıma gelen tek büyük tatlı. Utap.”

Android Q'nun tatlı adını bulmanın imkansız olduğu ve gelecek yılki Android U'nun da aynı derecede zor olabileceği konusunda herkes şaka yaptı.

Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü