" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Sevgililer Günü Doodle Ekranına Taşındı 14 Şubat burç yorumları bugün! Haftasonu sağlık, iş, aşk, evlilikte burçları neler bekliyor?

.

.

.

En güzel en romantik sevgililer günü mesajı. Bu gün14 Şubat sevgililer günü. Sevgilinize 14 Şubat Sevgililer Gününde mesaj göndererek sevdiklerini mutlu edebilirsiniz. Sevgililer günü, sevgili olan veya evli çiftler bu özel günde birbirlerine mesaj ile veya başka ve sevgililer günü çiçeği ile ile kutluyor. 14 Şubat sevgililer günü mesajı atarak veya sevdiğiniz insana, aşk dolu sözler ile paylaşımda bulunarak sevgilinizin gönlündeki yerinizi alabilir siniz.14 Şubat sevgililer günü mesajları nelerdir? En romantik sevgililer günü mesajları. İnternet aramalarında en çok sorulan soruların yanıtı Boğaziçi Gündem ‘de Romantik uzun Sevgililer Günü Mesajları, Sevgililer mesajı, Sevgililer Günü sözleri kısa, Eşe SEVGİLİLER Günü sözleri, Kocaya Sevgililer Günü, 14 Şubat Sevgililer Günü mesajlarını sizler için derledik…. .

 

En güzel, en romantik sevgililer günü sözleri..

Aşk: Nerden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınamsın. Sevgililer Günün kutlu olsun.

 

Efsaneler der ya, her gökkuşağının altında bir hazine yatarmış. Sen benim gökkuşağımın sonu, en değerli hazinemsin... Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

 

 

Belki yanında değilim ama dün de, bugün de, yarın da yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

 

 

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz!...Sevgililer günümüz kutlu olsun.

 

 

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin....Sevgililer günümüz kutlu olsun.

 

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!...Sevgililer günümüz kutlu olsun.

 

 

Sen benim çölümde serap, engin denizimde yakamoz, sonsuz uzayımda güneşimsin. Aklımda ve yüreğimde ateş, yanımdayken bile özlemimsin…Sevgililer günümüz kutlu olsun.

 

Yollar girdi araya, olsaydım şimdi yanında, kondursaydım bir öpücük yanağına, olurdu en güzel hediye o bana....Sevgililer günümüz kutlu olsun.

 

 

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah doğan güneşim oldun....Sevgililer günümüz kutlu olsun.

 

Öyle güzelsin ki sana bakamıyorum, baktığımda bakmaya doyamıyorum. seni o kadar özledim ki özlemimi kalbime sığdıramıyorum....Sevgililer günümüz kutlu olsun.

 

 

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

 

 

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim... Sevgililer günümüz kutlu olsun.

 

 

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice sevgililer günlerinde birlikte olmak dileğiyle.

 

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

 

 

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

 

Sevginin olduğu yerde güneş batmazmış. Güneşimiz hiç batmasın. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

 

Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.

 

 

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin... Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun.

 

 

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

 

Öperim dudaklarından, gül kokulu yanaklarından. Her dem gözlerimin hapsindesin, kalbimin tek sahibisin… Sevgililer günün kutlu olsun.

 

Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... Nice sevgililer günlerine bebeğim... Sen benim hayatımda olduğun sürece ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir... Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum.

 

14 Şubat sevgililer günü mesajları ne? En romantik ve anlamlı 14 Şubat sevgililer günü mesajları neler?

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.

 

En imkânsız hayalimdi, sabah seninle uyanmak. Ömrümün sonuna kadar seninle yaşamak. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

 

 

Kocaman bir demet gül vermek isterim sana. Güllerden güzelsin aslında. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum.

 

 

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

 

 

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!.. Sevgililer Günün kutlu olsun bir tanem, seni çok seviyorum.

 

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun!

 

 

Gözlerin için uygun bir renk bulamadım, hangisi olsa zaten içim yanıyor.

 

Tenine göre uygun çiçek bulamadım, hepsi zaten kokusunu senden alıyor. Sevgililer günün kutlu olsun.

 

 

 

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

 

Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

 

 

En huzurlu, en mutlu gündü. Sevgililer günümüz kutlu olsun hayatımın anlamı. Seni çok seviyorum.

 

Kalbimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim… Sevgililer gününü kutluyorum. Daha nice yıllara.

 

 

 

Boğaziçi Gündem

Haber Editörü