İLGİLİ HABERLER Elon Musk, Texas sitesinin Starship'in ilk yörüngesel lansmanı için onay alacağını umuyor Alienware X14 incelemesi: hızlı ve ince, ancak mükemmel olmaktan uzak

Bugün Cumartesi ve umarım bu, biraz AR-GE için bir şansınız olduğu anlamına gelir: dinlenme, rahatlama ve fırsatlar. Bu ilk iki bölüme yardımcı olması için bazı harika teknoloji anlaşmalarını bir araya getirdik.

Konu rahatlamaya geldiğinde, aklınızı bazı seğirme tepkili bilgisayar oyunlarından daha fazla rahatlatan şey nedir? Bu sizi tanımlıyorsa, bu fırsatı LG'nin 2560 x 1440 çözünürlük ve 144Hz yenileme hızına sahip Ultragear 27 inç QHD monitöründe beğenebilirsiniz. Amazon'da 279,99 $ (100 $ indirim). Bu, bir milisaniye yanıt süresine sahip bu IPS paneli için bugüne kadarki en düşük fiyattır. Ekran yırtılmasıyla mücadele için Nvidia G-Sync uyumluluğu ile birlikte yüksek yenileme hızı ve düşük tepki süresinin bu kombinasyonu, onu birinci şahıs nişancı oyunları ve dövüş oyunları gibi hızlı aksiyon oyunları için ideal hale getiriyor. Ve "oyuncu" görünümünde çok fazla zorlamadığından (en azından monitörün önü öyle değil), çoğu masada iyi görünmelidir.

LG Ultragear 27 inç 27GL83A-B QHD monitör 280 $380 $ %27 indirim

LG'ler 27 -inçlik UltraGear oyun monitörleri harika bir değerdir. Bu özel model, bir PC ve oyun konsolu bağlamanıza izin veren HDMI ve DisplayPort'lu bir QHD IPS paneline sahiptir. Ayrıca 144 Hz yenileme hızı, 1 ms yanıt süresi ve G-Sync uyumluluğu sunar.

Amazon'da 280 ABD doları Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü