" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Alienware X14 incelemesi: hızlı ve ince, ancak mükemmel olmaktan uzak Peloton Sırtı incelemesi: En uçucu şirket tarafından en iyi koşu bandı

Forbes, "dünyanın en büyük kripto para birimi ve blok zinciri altyapı sağlayıcılarından biri" olan Binance'in "ikonik bir ticari bilgi markasının" bir parçası olmak için 200 milyon dolarlık bir yatırım yaptığını duyurdu. Bu para, Forbes'un özel amaçlı bir satın alma şirketi veya SPAC ile birleşerek halka açılması için kurulan kamu sermayesine (PIPE) yapılan 400 milyon dolarlık özel yatırımın bir parçası.

Bir iftira davası ve bir kripto korsanı/yazarı hakkında dava açıldı. Bu anlaşmayı durdurmak için yeterli

Anlaşma, Web3 firmalarının Time Warner ve AOL veya AT&T; ve Time Warner veya Verizon gibi "haydi bir medya kuruluşu satın alalım" anlarına nasıl ulaştıklarını gösteren ilginç bir dönüm noktası oluşturuyor. ve AOL, ya da... konuyu anladınız.

Ancak bu düzenleme, Binance ile 2020'de iftira davası açtığı medya kuruluşu Forbes'u bir araya getiriyor. Binance'in "ayrıntılı kurumsal yapısı", "düzenleyicileri kasıtlı olarak aldatmak ve ABD'deki kripto yatırımcılarından gizlice kar etmek için tasarlandı." Binance, geçen yılın başlarında bu davadan vazgeçti ve makale Forbes.com'da mevcut olmaya devam ediyor. Şirket o sırada "Binance, 29 Ekim 2020 tarihli Forbes makalesinin yanlış ve yanıltıcı olduğuna kesin olarak inanmaya devam ediyor" dedi.

Forbes ayrıca Razzlekhan, diğer adıyla Razzlekhan tarafından yazılmış bir dizi makaleye de ev sahipliği yapıyor. Adalet Bakanlığı tarafından Bitfinex'ten çalınan 3,6 milyar dolarlık Bitcoin'i aklamaya çalışmakla suçlanan kocasıyla birlikte bu hafta tutuklanan Wall Street Timsahı, diğer adıyla Heather Morgan.

İlgili

Bitcoin aklayıcı olduğu iddia edilen Razzlekhan'ın sözlerinden ve tekerlemelerinden öğrendiklerim

Binance'ın basın açıklaması neden medyaya yatırım yapabileceği konusunda pek açık değil outlet: CEO Changpeng 'CZ' Zhao, “Web3 ve blok zincir teknolojileri ilerledikçe ve kripto piyasası olgunlaştıkça, medyanın yaygın tüketici anlayışı ve eğitimi oluşturmak için önemli bir unsur olduğunu biliyoruz” diyerek bunun nüfuz satın almakla ilgili olduğunu öne sürüyor.

CNBC ile yaptığı ayrı bir röportajda Morgan'ın yakın zamanda tutuklanması ışığında doğrudan yatırım yapma konusunda kendisine sorulan Zhao, Forbes'un markası, etkisi ve itibarları çok güçlü, "gizli hayatında bir bilgisayar korsanı olan katkıda bulunan bir yazarın" etkisine ağır basacak kadar güçlü.

Binance CEO'su Forbes'un neden pic.twitter.com/yzbJ48cuOU

— Deirdre Bosa (@dee_bosa) 10 Şubat 2022 Boğaziçi Gündem

İçerik Editörü