" itemprop="articleBody">

Aramızda - zamanınızın çoğunu arkadaşlarınıza yalan söyleyerek ve cılız bir ölüm tuzağında şirin boş işler yaparken geçirdiğiniz inanılmaz derecede kolay, viral arkadan bıçaklama oyunu - belki de şimdiye kadarki en büyük güncellemelerinden birini alıyor: bir bu kesinlikle oyunu değiştirecek ve resmi serinin ivmesi altında ezilen popüler bir moddan biraz daha fazla ilham alan bir oyun.

Blog gönderisinin tamamında okuyacağınız gibi, sürüm 2021.11. 09 mürettebat rollerini ilk kez tanıtıyor, mütevazı işçilerinize kimin öldüğünü söyleyebilmek (Bilim Adamı), sahtekarlarla aynı havalandırma deliklerinden gizlice girmek (Mühendis) veya diğer mürettebat arkadaşlarını öldürülmekten korumak (Guardian Angel) gibi süper güçler veriyor. . Yeni bir taklitçi türü de var: Görünüşünü herhangi bir ekip arkadaşına benzeyecek şekilde değiştirebilen Şekil Değiştiren.

Bunlar size tanıdık geliyorsa, bunun nedeni muhtemelen son aylarda amortismana kadar aramızdaki popüler bir mod olan Town of Us'taki rollere çok benzer olmalarıdır. Modun büyük bir hayranı olarak, haberler beni hem heyecanlandırdı hem de biraz hayal kırıklığına uğrattı - Town of Us, kıdemli oyuncuların sürekli olarak tahminde bulunmasını sağlayan bir sürü ilgi çekici rol oynadı ve burada sadece birkaçını alıyoruz. Yine de Aramızda'nın geliştiricileri daha fazla rol ve ek bir harita eklemek istediklerini söylüyorlar.

Güncellemede rollerden daha fazlası var: geliştirici Innersloth ayrıca başarılar ve ücretli kozmetikler de ekliyor (şirket, ödeme yapılmasına yardımcı olacaklarını söylüyor) özellikle ücretsiz mobil sürüm için sunucu maliyetleri için; PC ve Switch sürümleri yalnızca 4,99 ABD dolarıdır). Sadece bazı kozmetiklerin kilidini açmak için oyunu oynayarak ücretsiz “Fasulye” para birimi alabilirsiniz, ancak diğerleri satın almanız gereken “Yıldız” a mal olacak.

Kozmetiklerin kilidini dallanma yollarını izleyerek açmanız gerekiyor, bu eğlenceli olabilir ama aynı zamanda sadece istediğiniz öğeleri seçemeyeceğiniz anlamına da gelir.

Aramızdaki yeni kozmetik kilitler, dallanma yollarını takip eder. Resim: Innersloth

Yeni para birimleriyle uyumlu olması için, hesap bağlama da burada, böylece öğelerinizi ve deneyiminizi PC, mobil, Switch ve daha fazlası arasında taşıyabilirsiniz. Ancak:

İstisna: Nintendo Switch™ üzerinden satın alınan yıldızlar yalnızca o sistemde kullanılabilir. Gelecekte, Switch'te kazanılan Baklalar ve Fasulyeler çoğu sistemde paylaşılabilir. Şu anda bu güncellemeyle mevcut değil, ancak üzerinde çalışıyoruz!

Şirketin daha önce açıkladığı gibi, Aramızda, 14 Aralık'ta Xbox ve PlayStation konsollarında da piyasaya sürülecek ve dalga geçiyor. bundan önce ek duyurular.