T-Mobile'ın TVision akış hizmeti bu dünya için uzun sürmedi, ancak adı TVision Hub'da yaşıyor - Google TV ile 50 ABD doları dongle. Google'ın kendi Chromecast'ine çok benziyor gibi görünüyor, ancak bazı T-Mobile markalarıyla birlikte 9to5Google, Google'ın akış dongle'ında bulamayacağınız bir özellik sunduğuna dikkat çekiyor: bir ethernet jakı. Ev Wi-Fi sinyaliniz 4K video akışı görevine tam olarak uygun değilse, bu doğrudan internet bağlantısı gerçek bir avantaj olabilir.

T-Mo Raporu geçen hafta cihazı T-Mobile'ın ekranında tespit etti. TVision hizmetiyle başlatılan akış dongle'ının yeni bir sürümü olan web sitesi. Uzaktan kumandalı Netflix, YouTube ve Google Asistan düğmeleriyle birlikte gelir ve Bluetooth veya USB-C aracılığıyla oyun kumandaları ve kulaklıklar gibi aksesuarlara bağlanır. Chromecast gibi, 4K HDR akışını da destekliyor.

T-Mobile (muhtemelen akıllıca), yayına girdikten sadece altı ay sonra akışlı TV abonelik hizmetini kapattı ve bunun yerine YouTube TV ve Philo ile ortak olmayı seçti. Hizmet sona ermiş olsa da, şirketin TVision markasını bırakmaya hazır olmadığı görülüyor. TVision Hub şu anda 50$'a satın alınabiliyor ve yeni bir ev internet hattı ile ücretsiz olarak sunuluyor.