Zincirleme kaza sonrası yol trafiğe açıldı

Düzce’de buzlanma sebebi ile meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7’si tır 25 araç çarpıştı. Kaza sebebi ile 3 saat trafiğe kapalı kalan yol tek şeritten açıldı. Kazaya karışan tır sürücüsü vatandaşlara çarpmamak için kaldırıma çıkrığını dile getirdi.

Asayiş - 05-02-2022 02:48

" itemprop="articleBody"> İLGİLİ HABERLER Aç kurt yavru köpeği böyle götürdü Yaralandığına bin pişman oldu Düzce’de buzlanma sebebi ile meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7’si tır 25 araç çarpıştı. Kaza sebebi ile 3 saat trafiğe kapalı kalan yol tek şeritten açıldı. Kazaya karışan tır sürücüsü vatandaşlara çarpmamak için kaldırıma çıkrığını dile getirdi.
Kaza Zonguldak-Düzce D-655 karayolu Osmanca kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Zonguldak’tan Düzce istikametine yüklü saç boru yüklü tırın sürücüsü, hava sıcaklığının sıfırın altında 8 dereceye kadar düşmesi sebebi ile buzlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek makasladı. Tıra çarpmak istemeyen araç sürücüleri frenleyince buz pistine dönen yolda 7’si tır 25 araç birbirine girdi. Kaza sebebi ile bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, Zonguldak-Düzce istikameti trafiğe kapandı. Bölgeye ulaşan ekipler araçların kaldırılması için yoğun çaba sarf ederken, 1 kişi zincirleme kaza sebebi ile yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

“İnsanlara çarpmamak için kaldırıma çıktım”
Zonguldak’tan aldığı yük ile Bursa’ya seyir halinde olan ve zincirleme kazaya karışan Hasan Sarı, kazanın oluş şekli ile ilgili yaptığı açıklamada; “
Günün Diğer Haberleri