Son Dakika : Sinan Oğan, ikinci turda kime destek verecek? Sinan Oğan canlı yayında açıklıyor.

Sondakika haberine göre, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için Sinan Oğan ve ATA İttifakı liderleri tarafından gelen açıklamalar, son günlerin en çok konuşulan gündem başlıkları arasında yer alıyor. Sinan Oğan, ikinci tura destek kararını açıklamak üzere kameraların karşısına geçti. Türkiye'deki seçim hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor ve 2. tur seçimlerine 6 günden az bir süre kaldı. ATA İttifakı'nın adayı olarak yüzde 5,17 oy alan Sinan Oğan'ın ikinci turda ne yapacağı, tüm seçmenler tarafından merakla bekleniyor. Sinan Oğan, basın toplantısı düzenleyerek, ikinci tur kararını açıkladı.

SİYASET - 22-05-2023 17:13



Cumhurbaşkanlığı seçimleri için heyecan sürerken, ikinci turda Sinan Oğan'ın kimin yanında olacağı merak ediliyor. ATA İttifakı dağıldıktan sonra oy verenlerin tutumu önem kazanıyor. Oğan, düzenlediği basın toplantısında ikinci tur kararını açıkladı.

Ankara'da ATA İttifakı partilerinde yoğun trafik var

ATA İttifakı partilerinde yoğun bir trafik var. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ı ziyaret etti. Kemal Kılıçdaroğlu ise Adalet Partisi Vecdet Öz'ü ziyaret etti. Kritik görüşmeler sonrası yapılan açıklamalar ise kısa sürede gündem oldu.

Günün Diğer Haberleri